Fly blev forsinket i to dage: Vrede passagerer tvang personalet til at tilkalde bevæbnet politi

Det var anden gang, at passagererne blev forsinkede

To dages forsinkelser skabte vrede passagerer, som personalet på et British Airways-fly måtte have politiets hjælp til at køle ned. Foto: /ritzau/Jakob Jørgensen
To dages forsinkelser skabte vrede passagerer, som personalet på et British Airways-fly måtte have politiets hjælp til at køle ned. Foto: /ritzau/Jakob Jørgensen

En flok passagerer på et British Airways-fly, som efter planen skulle have fløjet til Las Vegas i søndags, blev så vrede, at personalet ombord på flyet måtte tilkalde bevæbnet politi, da flyet dagen efter igen blev forsinket. Det fortæller The Sun og Daily Mail.

Efter planen skulle flyet fra British Airways have fløjet til spillebyen Las Vegas fra Heathrow i England, men den tur blev aflyst på grund af en teknisk fejl.

Derefter blev passagererne indlogeret på et hotel og booket på et fly til USA dagen efter - altså om mandagen.

Om mandagen, da passagererne så ellers havde boardet og sad klar i flyet til, at de skulle lette til Las Vegas en dag forsinket, fik de den besked, at flyet igen var aflyst - denne gang på grund af rod med passagernes bagage.

Ferie - 3. aug. 2017 - kl. 14:53 Tør du? Verdens længste hængebro er åbnet

Passagerne gik amok
De to forsinkelser, som altså kostede passagerene hele to dage i den amerikanske partyby, blev ifølge Daily Mail og The Sun for meget for flere af passagererne, der angiveligt 'gik amok'.

Derfor valgte personalet at ringe til politiet, der mødte op og hjalp med at få ro på de mange frustrerede passagerer.

Efter fire timer i flyet blev de alle sammen sendt tilbage til terminalen og efterfølgende indlogeret på hotellet ved Heathrow til endnu en nat.

Tirsdag lykkedes det så endelig for flyet fra British Airways at komme af sted til Las Vegas.

Men problemerne sluttede ikke der for alle passagerer, for ifølge Daily Mail var der stadig problemer med kufferter, der ikke kom med flyet frem til Las Vegas.

- Vi forstår fuldt ud, hvor frustrerende denne oplevelse må have været, og vi beklager til vores kunder for den store forsinkelse, siger en talsperson fra British Airways ifølge Daily Mail.

Se også: Fly fra London ramt af lyn: Fløj videre til Indien

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen