Fly fyldt med norske blikkenslagere måtte vende om: Toilettet gik i stykker

Selvom der sad intet mindre end 85 blikkenslagere blandt passagererne på et fly fra Oslo til München, var flyet nødt til at vende om, da toilettet stoppede med at virke efter 20 minutter

Et Norwegian-fly måtte lørdag vende om, fordi toilettet ikke virkede. Foto: Johan Nilsson/AP
Et Norwegian-fly måtte lørdag vende om, fordi toilettet ikke virkede. Foto: Johan Nilsson/AP
Følg Ferie

På trods af at sæderækkerne var fyldt med blikkenslagere blev et Norwegian-fly med et ødelagt toilet nødt til at vende om og returnere til Oslo blot 20 minutter inde på flyvningen mod München.

Det skriver norske Dagbladet.

Den lidet finurlige episode fandt sted lørdag, da 85 blikkenslagere skulle flyve fra den norske hovedstad til München i forbindelse med et arbejdsarrangement.

Men selvom man må sige, at blikkenslagere normalt har gode odds for at kunne fixe et ødelagt toilet, så er forudsætningerne altså lidt anderledes, når man beginder sig i de højere lufthøjder.

- Vi ville meget gerne have ordnet toiletterne, men desværre skulle det gøres udefra, og vi havde ikke lige lyst til at benytte os af muligheden for at sende en blikkenslager ud 10.000 meter oppe i luften, siger Frank Olsen, som direktør i det norske blikkenslagerfirma Rørkjøp, der havde hele 65 medarbejdere med om bord på flyet.

To piloter suspenderet: Glemte alt om landingsstellet

3,5 time forsinket
Ifølge FlightRadar24.com lettede Boeing 737-flyet fra Oslo klokken 8.28 lokal tid og nåede op i en højde af 10.000 meter, før det vendte om igen og fløj tilbage til den norske lufthavn.

Tilbage i Oslo blev toilettet lavet, før flyet endnu engang satte snuden mod Tyskland, hvor det landede i München med en forsinkelse på cirka 3,5 time.

- Fly DY1156 fra Oslo til München returnerede lørdag den 27. januar i Oslo på grund af en teknisk fejl med toilettet. Flyet blev repareret og flyvningen fortsatte senere samme dag. Vi vil gerne takke vores passagerer for deres tålmodighed og undskylde for lejligheden, udtaler en talsmand fra Norwegian til Dagbladet.

Nu igen: Berygtet kvinde sniger sig om bord på fly

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?