Fly måtte nødlande for at holde tissepause

Pressede blærer hos passagererne på et Boeing 757-fly til Seattle fik piloten til at omdirigere ruten med over 300 kilometer

Når man skal, så skal man altså. Også selvom man befinder sig 10 km oppe i luften. Foto: Arkivfoto
Når man skal, så skal man altså. Også selvom man befinder sig 10 km oppe i luften. Foto: Arkivfoto

Da man var lille, havde de fleste heldigvis altid sin mor til at huske en på, at man skulle gå på toilettet, inden man gik ud af døren.

Det råd kunne passagererne på et Delta-fly fra New York City til Seattle godt have brugt i lørdags, inden de gik om bord på den sekstimer lange tur på Boeing 757-flyet.

Undervejs på turen gik toiletterne nemlig i udu, hvilket fik flere og flere passagerer til at klage til flypersonalet om fyldte blærer, der skulle tømmes hurtigst muligt.

Derfor besluttede kaptajnen sig for at omdirigere ruten med 320 kilometer for at nødlande i Billing Lufthavn i Montana, så folk kunne komme på toilettet.

Det skriver Billings Gazette.

En amerikansk kvinde var bestemt ikke tilfreds med hendes toilet-muligheder på en flytur med United Airlines, som tilbød hende at lade vandet i en kop. Foto: Arkivfoto Ferie - 11. maj. 2017 - kl. 21:18 Bliv siddende i flysædet! Kvinde tvunget til at tisse i en kop

Ingen ledige gates
Men som det næsten altid er, når man skal tisse allermest, så viste vejen til et toilet sig ikke at være nem.

Da flyet landede i Billing, var der nemlig ingen ledige gates, og derfor måtte passagererne blive siddende i flyet på landingsbanen i et godt stykke tid, før lufthavnspersonale fik rullet en trappe hen til flyet, så passagererne kunne stige ud af flyet og blive ledsaget ind i terminalen, hvor de endelig kunne få aflastet deres blærer.

- Jeg har hørt om fly, der bliver omdirigeret, fordi toiletterne er flydt over og det blå vand er begyndt at løbe ned langs flygangen, men den slags er aldrig sket her, siger Kevin Ploehn fra lufthavnen i Billing til det amerikanske medie.

Efter toiletpausen blev flyet tanket op igen, før turen mod Seattle blev genoptaget.

Travel and Leisure har snakket med flyselskabet, Delta, som bekræfter hændelsen og beklager ulejligheden for passagererne om bord på flyet.

Ferie - 27. apr. 2017 - kl. 14:28 Ny skandale: Mand smidt af fly fordi han skulle tisse

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen