Fly nødlandede på grund af passagers forfærdelige stank: Folk kastede op

Transavia-flyet fra Amsterdam til Gran Canaria måtte nødlande i Faro i Portugal, hvor den ildelugtende passager blev fjernet fra flyet

Den ildelugtende mand bliver angiveligt her ført bort. (Privatoptagelser)

Et fly fyldt med forventningsfulde turister på vej fra Amsterdam til den spanske ferieø Gran Canaria fik en ubehagelig start på deres rejse, fordi en mandlig passager i flyet lugtede så forfærdeligt, at flere af de andre rejsende ifølge vidner kastede op. Transavia-flyet, der var lettet fra Schiphol Lufthavn i Amsterdam i Holland med kurs mod Gran Canaria måtte nødlande i Faro i Portugal, hvor den ildelugtende passager blev fjernet fra flyet.

Det skriver flere medier heriblandt den belgiske avis Het Nieuwsblad , den hollandske avis  De Telegraaf  samt Daily Mail og Mirror

Ifølge medierne stank manden så voldsomt, at det virkede, som om han ikke havde været i bad i adskillige uger.

Personalet forsøgte også på et tidspunkt at sætte den ildelugtende mand i karantæne på et toilet i det store Boeing 737-fly. Men til sidst besluttede man sig for at foretage en nødlanding for at få fjernet manden fra flyet.

Både billeder og video taget fra passagerer på flyet viser, hvordan læger og politifolk eskorterer manden ud af flyet ved mellemlandingen i Faro. Og herefter følger de ham over i en ventende bus.

Flyet måtte nødlande i Faro i Portugal på grund af den ildelugtende mand. Modelbillede. (Foto: All Over Press)
Flyet måtte nødlande i Faro i Portugal på grund af den ildelugtende mand. Modelbillede. (Foto: All Over Press)
 

Den belgiske passager Piet van Haut, der var ombord på flyet, beskriver stanken fra manden som ubærlig.

- Det virkede, som om han ikke havde vasket sig i adskillige uger. Flere passagerer blev syge og måtte kaste op, fortæller Piet van Haut.

Transavia har også ifølge medierne bekræftet nødlandingen med henvisning til, at den blev foretaget af medicinske grunde.

En talsmand fra Transavia har udtalt følgende:

- Flyet nødlandede af medicinske årsager, men det er helt rigtigt, at han lugtede ganske meget, lyder forklaringen, der tyder på, at passageren også var syg.

1 af 2 Flyet måtte nødlande i Faro i Portugal på grund af den ildelugtende mand. Modelbillede. (Foto: All Over Press)
2 af 2 Et Transavia fly måtte nødlande på grund af en ildelugtende mand. Modelfoto. (Foto: All Over Press)
108 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere