Flypassager gramser på kvinde foran sin egen søn

En mand gramsede på en medpassager under en flyvning i USA

I USA kan det koste op til et halvt års fængsel, hvis man bliver kendt skyldig i at gramse på andre. FBI har set en stigning af lignende hændelser på fly de seneste år. Foto: Colourbox
I USA kan det koste op til et halvt års fængsel, hvis man bliver kendt skyldig i at gramse på andre. FBI har set en stigning af lignende hændelser på fly de seneste år. Foto: Colourbox
Følg Ferie

En fuld mand har angiveligt gramset på en kvinde på et fly fra Denver til Miami, mens hans mindreårige søn sad ved siden af ham. Det skriver mediet Miami Herald.

Manden sad i midtersædet på en række med tre pladser. Til højre sad kvinden, som var fremmed for ham, og til venstre sad hans unge søn.

Først tilbød manden en lille flaske vodka til kvinden, men dette afslog hun. Herefter vendte hun sig om for at sove.

Manden begyndte at beføle hende på hendes inderlår og området ved hendes bagdel. Først troede hun, at det var utilsigtet og vendte sig derfor om. Men lidt efter skete det igen, mens hun havde åbne øjne.

Er du enig? Skal flyselskaber tænke mere på kvinders ønsker?

- Manden rørte hende igen, denne gang ved at række over hendes krop, da hendes ryg var vendt imod ham, og rørte ved indersiden af det øverste af hendes lår, siger anklageren til Miami Herald.

Ifølge retsdokumenterne blev kvinden meget oprørt og begyndte at græde, da hun tilkaldte flypersonalet og fortalte, hvad der var sket. Hun blev flyttet til et nyt sæde, men hun var stadig meget rystet og græd.

Manden blev anholdt af politiet, da flyet landede i Miami. Han har efterfølgende betalt 25.000 dollars (169.587 kroner) i kaution for at blive løsladt. Han erklærer sig ikke skyldig,

Ifølge den føderale lov kan manden få op til seks måneders fængsel, hvis han kendes skyldig.

Veninder solbadede nøgne: Mænd filmede dem med drone

Fly vendte om
Tidligere på måneden blev et American Airlines fly fra North Carolina til Salt Lake City vendt om, fordi en 32-årig mand gramsede på en kvinde.

Han sad ved siden af kvinden, der rejste sammen med sin datter. Først begyndte han at røre ved kvindens arm, hvilket hun bad ham lade være med. Herefter begyndte han angiveligt at tage hende i skridtet. Kvinden skubbede ham væk og alarmerede personalet.

Fransk natklub i shitstorm: Vis os dine bryster og få gratis shots

Her besluttede piloten sig for at vende flyet om og lande i Tulsa. Den 32-årige blev anholdt, da flyet ankom til lufthavnen. Det skriver The Independent.

Ifølge FBI har der været en stigning i rapporterede seksuelle overfald på fly de seneste år. I 2017 var der 63 anmeldelser, mens der i 2014 var 38. Myndighederne ved ikke, hvor mange seksuelle overgreb, der finder sted, da seksuelle overfald stadig er et af de mest underrapporterede af alle voldelige overfald.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+