Flypassager i forargeligt stunt

En kvindes falske sygdom endte med at få hende anholdt

Arkivfoto: Stephan Savoia/Ritzau Scanpix
Arkivfoto: Stephan Savoia/Ritzau Scanpix

I forsøget på at få et bedre sæde på en flyrejse fremførte en kvindelig rejsende skuespil af højeste rang, da hun fingerede en sygdom.

Seancen resulterede dog i, at flyet måtte vende om, og hun blev anholdt i lufthavnen.

Det skriver CNN.

Flyet fra selskabet American Eagle, der skulle fra Pensacola til Miami i USA, måtte således vende om efter en time i luften, da kvinde havde brug for 'medicinsk behandling'.

Men ifølge politiet var hun langt fra syg.

Vulkanen Popocatépetl var skyld i, at et fly på vej mod Mexico City måtte vende om halvvejs fra Amsterdam. Foto: EPA/Hilda Rios Ferie Flypassagerer befandt sig 11 timer i luften: Kom ingen steder

Anholdt
Kort efter take-off havde hun brokket sig til flypersonalet og bedt om at få en større sæde. Men da hun fik afslag, blev hun pludselig syg, hvilket fik piloten til styre mod Pensacola igen.

Da flyet landede, gik det op for personalet, at kvinde hverken var syg eller dårlig. Derimod nægtede hun at forlade flyet, hvilket fik dem til at kontakte politiet.

Efter en samtale med flyets pilot og politiet gik kvinden til sidst med til at komme helt ned på jorden igen.

Med kvinden i sin varetægt kørte politiet hende til en mentalundersøgelse, hvilket myndighederne i Florida har ret til, hvis de mistænker folk for at være mentalt ustabile.

I USA kan det koste op til et halvt års fængsel, hvis man bliver kendt skyldig i at gramse på andre. FBI har set en stigning af lignende hændelser på fly de seneste år. Foto: Colourbox Ferie Flypassager gramser på kvinde foran sin egen søn

Ferie Her er de bedste flyselskaber i 2020

Mikhail Galin kom på en snedig plan, så han og katten alligevel kunne flyve hjem, selv om katten først var blevet afvist, fordi den var for tyk. Men det smarte trick har nu kostet Mikhail Galin 370.000 bonuspoint hos Aeroflot. Foto: Privat Ferie Smugler fed kat ombord på fly: Nu mister han 370.000 bonuspoint

12 kommentarer
Vis kommentarer