Annonce:
Annonce:

Flyselskab går konkurs

Tyske Germania må dreje nøglen om. Flyselskabet kan ikke længere få økonomien til at hænge sammen, og derfor er alle flyafgange suspenderet

Flyselskabet blev grundlagt i 1986. Her kan du se, hvem Germania er. Video: Germania.
Annonce:
Følg Ferie

Hvis du har booket en flybillet hos tyske Germania, så er der skidt nyt.

Flyselskabet oplyser på deres hjemmeside, at de mandag 4. februar har anmodet om en konkursbegæring. Årsagen er, at økonomien ikke længere hænger sammen.

- Desværre har vi i sidste ende ikke været i stand til at dække vores likviditetsbehov på den korte bane. Vi beklager meget, men det er vores eneste og sidste mulighed at anmode om en konkursbegæring. Det er selvfølgelig en beslutning, som vil have konsekvenser for vores ansatte, og det er det, som vi fortryder aller mest.

- Jeg undskylder over for vores passagerer, der nu ikke kan flyve med de Germania-fly, som de havde planlagt at skulle med, lyder det fra direktør i Germania Fluggesellschaft mbH, Karsten Balke.

Er man brændt inde med en flybillet fra Germania, har man desværre ikke krav på at få pengene retur eller få ombooket sit fly, oplyser direktøren.

Kun hvis billetten er købt igennem et rejsebureau, kan man få ændret sin afgang, hvis man kontakter rejsebureauet, siger han.

Germania havde inden konkursen adskillige flyafgange fra de største tyske byer heriblandt München, Hamborg og Düsseldorf, ligesom de også fløj i Spanien, Italien, Tyrkiet, Kroatien, Grækenland og Frankrig.

Der er også en næsten dansk forbindelse, da der fandtes en afgang fra Düsseldorf til Vesterland få kilometer syd for Rømø i Sydvestjylland.

Flyselskabet fløj for første gang i 1986 og havde ifølge deres egne tal mere end fire millioner passager sidste år.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: