Flyselskab giver gratis billetter til børn

En ny aftale gør, at du kan tage børn under 12 år med gratis til London fra Billund Lufthavn

Børn under 12 år kan flyve gratis med til London, hvis de flyver sammen med en betalende voksen fra Billund Lufthavn. Foto: PR
Børn under 12 år kan flyve gratis med til London, hvis de flyver sammen med en betalende voksen fra Billund Lufthavn. Foto: PR

British Airways, London Heathrow og Billund Lufthavn har indgået en ny aftale, som gør, at du fremover kan tage børn under 12 år gratis med, så længe de rejser med en betalende voksen.

Voksne kan tage op til to børn med.

- Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde børnefamilier, at børn under 12 år flyver gratis med mellem London Heathrow og Billund Lufthavn. Det giver mulighed for, at flere børnefamilier kan opleve de mange fantastiske turistattraktioner og børnevenlige aktiviteter, som London - og resten af Storbritannien - byder på, siger Anne-Louise Eppler, salgsmanager i den nordiske afdeling af British Airways.

Tilbuddet gælder fra 1. juni til 31. oktober, og billetterne kan bestilles allerede nu og frem til 30. september.

Bliv siddende i flysædet! Kvinde tvunget til at tisse i en kop

Når du er landet i London, kan du flyve videre til andre britiske byer som Leeds, Newcastle, Edinburgh, Inverness og Belfast, for her flyver børn under 12 år også gratis med, så længe de altså rejser med en betalende voksen.

Du finder billetterne her.

Praktiske informationer
- Børn kan rejse gratis med en voksen, så længe de er under 12 år, når rejsen starter.

- Børn skal ledsages af en voksen, og op til to børn kan flyve gratis med pr. voksen, som betaler for en flybillet.

- Tilbuddet løber fra 1. juni 2017 til 31. oktober 2017.

- Alle pladser er afhængige af tilgængelighed.

- Tilbuddet gælder for enkeltbilletter og returbilletter fra London Heathrow til og fra Billund, Leeds Bradford, Newcastle, Edinburgh, Inverness og Belfast.

- Billetterne skal bestilles mellem den 10. maj og 30. september 2017, og rejsen skal finde sted mellem 1. juni 2017 og 31. oktober 2017.

Efter dødsulykke i England: Legoland har lukket populær forlystelse

British Airways er ikke det eneste flyselskab, der forsøger at lokke børnefamilierne til at fylde op i ruteflyene i sommerferien.

Således har SAS lige haft en kampagne, hvor børn op til 11 år kun skulle betale for skatter og afgifter, hvis de rejste med en betalende voksen.