Flyselskab investerer milliarder: Nye luksus-kabiner på vej

Singapore Airlines smider hele 5,4 milliarder kroner i opgraderingen af deres nye 'premium-kabiner'

First Class på Singapore Airlines' A380-fly vil fremover være som at befinde sig på et lille hotelværelse. Foto: Singapore Airlines
First Class på Singapore Airlines' A380-fly vil fremover være som at befinde sig på et lille hotelværelse. Foto: Singapore Airlines

Fremover vil det føles som om, du allerede har indlogeret dig på hotelværelset, når du sidder i flyveren hos Singapore Airlines.

Det asiatiske flyselskab offentliggjorde nemlig torsdag, at de har investeret mere end en håndfuld milliarder i bestræbelserne på at gøre deres passagerers rejse så luksuriøs som muligt.

Det betyder, at man fx fremover vil have sin helt egen kabine med seng, lænestol og fjernsyn, hvis man rejser på 'First Class'.

Singapore Airlines har samlet smidt omkring 5,4 milliarder til opgraderingen af alle deres fire klasser ombord på 19 Airbus 380-fly, som har plads til mere end 400 passagerer.

Det bliver passagerer på ruten mellem Singapore og Sydney, der for første gang den 18. december skal prøve selskabets nye 'premium-kabiner'.

Her koster det 6 millioner at holde en uges ferie

Private kabiner
Luksuskabinerne vil være indrettet på fem spritnye A380-fly, som inden længe bliver leveret til flyselskabet. Derudover vil 14 eksisterende A380-fly blive opgraderet, så alle fly - efter planen - vil stå klar i 2020.

De nydesignede kabiner vil have plads til 471 passagerer. 78 af sæderne vil være på Business Class, 44 af sæderne på Premium Class, 343 sæder på Economy Class og derudover der være seks suiter på First Class, som udover en lækker læderstol vil have sin egen seng og sit eget 32-tommer full HD-tv.

Passagererne på Business Class vil sidde i et lækkert lædersæde og se film på en 18-tommer HD-skærm, hvorimod passagererne på Economy Class fremover vil få bedre benplads, mens de må 'nøjes' med at kigge på en 11-tommer touch-screen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Sådan vil sæderne se ud på Business Class. Foto: Singapore Airlines
Sådan vil sæderne se ud på Business Class. Foto: Singapore Airlines
 

Stewardesse taget på fersk gerning: Hælder champagne-rester tilbage i flasken

'Vi lytter til vores kunder'
- Singapore Airlines satte en ny standard for premium full-service rejser, da vi introducerede vores første A380-fly i oktober 2007. Et årti senere får vi stadig virkelig positiv feedback på rejeoplevelsen med vores fly, siger Marvin Tan, der er direktør for produkter og service hos Singapore Airlines i en pressemeddelelse, og fortsætter:

- Introduktionen af vores nye kabineprodukter har til formål at sikre vores ledende position på området. Den større investering i de nye produkter og servicetilbud demonstrerer, at vi altid lytter til vores kunder, og altid gerne vil sikre, at vi fortsat leverer verdens bedste rejseoplevelse.

Singapore Airlines' A380-flyet flyver i øjeblikket til 12 destinationer verden over: Frankfurt, Hong Kong, London, Melbourne, Mumbai, New Delhi, New York, Paris, Shanghai, Sydney samt Zürich.

Sådan kommer sæderne på Premiem Class til at se ud. Foto: Singapore Airlines
Sådan kommer sæderne på Premiem Class til at se ud. Foto: Singapore Airlines
 

Få de bedste ferie-fotos: Luksushotel indfører 'Instagram-butlere'