Flyselskab tilbyder chat i skyerne

De internetafhængige og tasteglade behøver med KLM ikke at vente på, at flyet igen er på jorden for at få deres fix

Udover gratis Wi-Fi til chat, kan der tilkøbes adgang til internet til streaming. Arkivfoto: Matej Kastelic/Ritzau Scanpix
Udover gratis Wi-Fi til chat, kan der tilkøbes adgang til internet til streaming. Arkivfoto: Matej Kastelic/Ritzau Scanpix
Følg Ferie

Mens det efterhånden er fast rutine at slå flytilstand til på mobilen, når flyet ruller ned ad afgangsbanen, behøver kontakten til omverdenen måske ikke at skulle tage en ende under flyveturen længere.

Hollandske KLM hopper nemlig med på bølgen og tilbyder ubegrænset Wi-Fi til blandt andet WhatsApp og Facebook Messenger på deres flyvninger i Europa.

Det oplyser KLM i en pressemeddelelse.

- KLM fortsætter med at investere i produkter ombord, så vi kan blive ved med at møde vores kunders forventninger og rejse os fra denne krise stærkere end nogensinde, siger Boet Kreiken, kundeansvarlig hos KLM.

KLM var allerede før Europas lockdown påvirket af pandemien, hvilket tilbuddet om Wi-Fi ombord er et forsøg at rette op på.

Der vil være mulighed for at chatte løs på afgange mellem de 24 lande i Europa, som KLM flyver mellem.

Mere flyvende internet
Internetadgang på flyveturen bliver mere udbredt, hvor SAS og Norwegian er blandt nogle af de andre store europæiske flyselskaber, som allerede tilbyder internetadgang på deres flyvninger.

Foruden Norwegian, som er pionerer inden for Wi-Fi på flyet, er KLM dog det eneste selskab i Europa til at tilbyde ubegrænset adgang til chat apps. Wi-Fi til yderligere streaming og surfing vil på det hollandske selskabs flyvninger også være tilgængeligt - dog mod betaling.

I sommermånederne flyver KLM dagligt direkte til Amsterdam fra både Billund og Aalborg, mens der fra Kastrup også er afgange til den hollandske hovedstad.

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind