Flyselskab vil gøre kunderne lykkelige - med piller

Et britisk flyselskab har taget patent på ideen om en in flight-pille

Det brtiske flyselskab har ifølge dem selv fundet en genial løsning, der skal gøre kunderne gladere. Foto: Daniel Mennerich/Flickr
Det brtiske flyselskab har ifølge dem selv fundet en genial løsning, der skal gøre kunderne gladere. Foto: Daniel Mennerich/Flickr

At flyve kan medføre en del anstrengelse for kroppen. Man kan blive dehydreret, få svedeture eller kuldegysninger eller løbe tør for gin og tonic. Blandt meget andet.

Men British Airways mener at have fundet en løsning på disse problemer. En løsning, som vil gøre deres kunder meget bedre tilpas - ja, måske endda lykkelige - under flyveturen.

Løsningen er en digital pille, skriver CN Traveler.

Pillen holder øje med passageren
Passageren sluger den digitale pille ved ombordstigning, og ved hjælp af pillen kan flypersonalet aflæse passagerens velbefindende.

Pillen rummer en sensor, der kan fornemme, om du bliver dehydreret - så kommer personalet med vand - eller fryser - så får du et tæppe.

Personalet kan også se, om du sover og hvor dybt, så de ikke kommer til at vække dig unødigt i forbindelse med et planlagt måltid på en langdistance-flyvning.

Den digitale pille indeholder en sensor så stor som en mandel og er pakket ind i silikone. Pillen kommer ud 'den naturlige vej' inden for et døgn eller to.

Så er det afgjort - dette land rejste flest danskere til i 2016