Flyselskab vil tale kønsneutralt til deres passagerer

Air Canada vil ikke længere bruge kønsbestemte ord, når de hilser deres passagerer velkomne

Piloterne, som arbejder for Air Canada, vil i fremtiden sige 'good morning everybody' i stedet for 'good morning ladies and gentlemen'. Foto: Colourbox
Piloterne, som arbejder for Air Canada, vil i fremtiden sige 'good morning everybody' i stedet for 'good morning ladies and gentlemen'. Foto: Colourbox

Kabinepersonalet på Air Canadas fly vil ikke længere byde deres passagerer velkomne med kønsbaserede ord.

I fremtiden vil man derfor ikke kunne høre dem sige 'good morning ladies and gentlemen' eller 'bonjour mesdames et messieurs', som de ellers har gjort i årevis. Canada har både fransk og engelsk som officielle sprog.

Byråd skærer igennem: Du må gerne være topløs!

Skiftes ud med everybody
Nu vil de i stedet bruge termer som 'good morning everybody' eller 'bonjour tout le monde'.

- Vi vil ændre vores meddelelser ombord for at modernisere dem og fjerne specifikke referencer til køn, siger en talsperson fra Air Canada til CTV Montreal News.

Europæisk land stemplet som mindst venligt mod homoseksuelle

Flyselskabet blev i år kåret som den bedste virksomhed i Canada, når det kommer til mangfoldighed på arbejdspladsen. Derfor er det vigtigt for selskabet, at alle føler sig inkluderet.

- Vi arbejder hårdt for at sikre os, at vores ansatte føler sig som værdifulde medlemmer af Air Canada-familien, mens vi sikrer os, at vores kunder er komfortable og respekterede, når de vælger at flyve med os, siger talspersonen fra Air Canada.