Føj for en fly-mad!

Utilfredse passagerer viser flymad frem på de sociale medier – og det er langt fra appetitvækkende

Flymad kan være både godt og skidt. Det her er ... grønt. (Foto: Twitter/Jelliman95)
Flymad kan være både godt og skidt. Det her er ... grønt. (Foto: Twitter/Jelliman95)

Langt inden flyet når en højde, hvor det ligger vandret, og sikkerhedsbælte-skiltet slukker, vandrer mange flyrejsendes tanker mod et af flyveturens højdepunkter: Flymaden.

Det er sådan med flymad, at den typisk er enten hadet eller elsket. Stedet midtimellem eksisterer ikke rigtigt – enten glæder man sig som et lille barn til at se, hvad de små tetris-pakkede bokse på serveringsbakken byder på, eller også gruer man for det som en sur gammel mand.

Udland - 30. sep. 2015 - kl. 09:01 Kom med over glasbroen - 180 meter over jorden

Og man kan da også blive både glædeligt overrasket, skuffet og ligefrem forfærdet eller forundret, når man piller folien af retterne og indholdet åbenbarer sig.

Mad der ødelægger appetitten
Under hashtagget #planefood på både Twitter og Instagram deler passagerer deres oplevelser med maden fra stewardessens rullevogn. Og det er ikke altid appetitvækkende oplevelser – nogle af billederne har faktisk nærmere modsat effekt.

På ved mod toppen af rustjebanen The Voyage i Holiday World forlystelsesparken i Indiana stillede Austin Crecelius det helt store spørgsmål. (Foto: Austin Crecelius) Ferie - 29. sep. 2015 - kl. 15:58 TV: Han frier i rutsjebane – og så går det nedad

Det her ligner f.eks. mest af alt noget, der er for gammelt. Men det er altså morgenmad hos det kinesiske flyselskab Juneyao Airlines.


 

Det fremgår ikke, om denne ret er ment som en forret, en hovedret eller en dessert – det ligner en fiberfattig blanding af donut, kartoffel og ost.

Det her er grønt. Og så er der vist ikke mere at sige til det. Til gengæld dukker en del skeptiske spørgsmål op. 

Se også: Forsøgte at åbne flyets yderdør - troede det var toiletdøren

Flere billeder af spændende flymad kan findes under #planefood på de sociale medier. Og derudover har Daily Mail samlet en række billeder af flymad, som avisens læsere har indsendt – se dem her.

39 kommentarer
Vis kommentarer