Annonce:
Annonce:

Første kåring nogensinde: Her er Danmarks bedste rejseforsikringsselskab

Kåringen er baseret på pris, dækning og kundeanmeldelser

Det kan godt betale sig at købe en rejseforsikring, når man bestiller sin flyrejse i tilfælde af, at uheldet er ude. Men hvilket rejseforsikringsselskab er bedst? Foto: /ritzau/Peter Hove Olesen
Det kan godt betale sig at købe en rejseforsikring, når man bestiller sin flyrejse i tilfælde af, at uheldet er ude. Men hvilket rejseforsikringsselskab er bedst? Foto: /ritzau/Peter Hove Olesen
Annonce:
Følg Ferie

Der er mange ting, der kan gå galt, når kufferten er pakket og feriekursen er sat på fuld styrke. Flyet kan blive aflyst, man kan blive syg eller noget helt tredje kan ødelægge den rejse, man har gået og glædet sig til i flere uger.

Derfor kan det godt betale sig at købe en rejseforsikring, når man booker sin ferie. Bare i tilfældet af, at uheldet rammer.

Men med de mange forskellige rejseforsikringsselskaber vi har herhjemme, kan det godt være svært at overskue, hvilket ét man skal vælge.

Nu er der dog heldigvis en smule hjælp at hente, hvis man er helt fortabt. Hjemmesiden 'RejseforsikringsGuiden.dk' har nemlig for første gang nogensinde i Danmark kåret det bedste rejseforsikringsselskab.

Hovsa! Gavekortet udløb: Nu kræver hun 4500 kroner tilbage

Annonce:

Pris, dækning og anmeldelse
Kåringen er vurderet ud fra tre kategorier, som er henholdsvis bedste pris på enkeltrejseforsikringer samt årsrejseforsikringer, bedste dækningsniveau ved køb af en standard rejseforsikring og bedste kundeanmeldelser på Trustpilot i 2017.

I hver kategori er der kåret én vinder, men samlet set er det rejseforsikringsselskabet safeAway, der kan løbe afsted med titlen som 'Danmarks bedste rejseforsikringsselskab 2017'.

- Vi er naturligvis meget stolte over denne kåring. Jeg har været i rejseforsikringsbranchen i tæt på 25 år, og det er mig bekendt første gang, at nogen tager initiativ til at vurdere rejseforsikringsselskaberne. Sådanne kåringer vil uden tvivl være med til at skærpe konkurrencen, hvilket vi betragter som positivt. Forsikring er jo desværre ikke kendt for stærk konkurrence, udtaler direktøren for safeAway Ole Ærthøj.

Den bedste pris på markedet kombineret med det tredjebedste dækningsniveau, er - ifølge RejseforsikringsGuiden.dk  - årsagen til, at SafeAway kan hive den samlede sejr hjem.

Annonce:

Coverwise og Europæiske har henholdsvis de næstbedste og tredjebedste priser på markedet, hvorimod Dansk Rejseforsikring og Gouda har de bedste dækningsniveauer. De tre selskaber som har fået de bedste anmeldelser på Trustpilot i 2017 er Gouda, Europæiske og Coverwise.

Se kategorivinderne og den samlede kåring her: Danmarks bedste rejseforsikringsselskab 2017

Manglende sol og ingen æggebægre på hotellet: Danske chartergæster forlanger ny rejse

Hvad med Codan og Tryg?
Et rejseforsikringsselskab sælger kun rejseforsikringer. Hos almindelige forsikringsselskaber - som eksempelvis Codan og Tryg - kan du tilkøbe rejseforsikringer oveni din indbo- eller husstandsforsikring. Det vil sige, at man skal være eksisterende kunde, før man kan købe en rejseforsikring.

Sådan er det ikke hos rejseforsikringsselskaberne. Alle kan nemlig købe en rejseforsikring gennem et rejseforsikringsselskab, uanset om man har andre forsikringer eller ej.

Derfor er forsikringsselskaber såsom Codan og Tryg altså ikke med i kåringen.

Annonce:

I alt opererer otte rejseforsikringsselskaber på det danske marked; Allianz Global Assistance, Bupa Global, Coverwise, Dansk Rejseforsikring, Europæiske ERV, Gouda, safeAway og World Nomads.

- Det er første gang, vi kårer Danmarks bedste rejseforsikringsselskab. Vi er stolte af at kunne præsentere safeAway som vinder. Men der bliver hård kamp om titlen til næste år. Der er mange dygtige rejseforsikringsselskaber på markedet, så vi glæder os meget til at følge udviklingen i 2018, udtaler Claus Bermann, direktør for RejseforsikringsGuiden.dk.

Utilfreds ferie-dansker i Tyrkiet: - Kokken komplimenterede og begloede mig

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den syge velfærdsstat skal dominere den kommende valgkamp
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: