Annonce:
Annonce:

Folk hyldede indkøbsvogne: Nu har TripAdvisor lukket for anmeldelser

Ratingtjenesten fandt det bestemt ikke morsomt, at en overdækning til indkøbsvogne røg til tops over populære seværdigheder i engelsk ferieby

En overdækning til indkøbsvogne blev pludselig den mest populære seværdighed i en engelsk by. Arkivfoto: Ole Lind
En overdækning til indkøbsvogne blev pludselig den mest populære seværdighed i en engelsk by. Arkivfoto: Ole Lind
Annonce:
Følg Ferie

'En skjult skat', 'en kronjuvel', og en 'tunnel, du SKAL besøge'.

Sådan lød blot nogle af de rosende gloser af en simpel overdækning til et supermarkeds indkøbsvogne i den lille ferieby Bude i det nordlige Cornwall i England.

På kort tid røg den lille plastiktunnel til tops på ratingtjenesten TripAdvisors hjemmeside, hvor den ligefrem blev sammenlignet med det nordindiske verdensberømte mausoleum, Taj Mahal.

Men TripAdvisor fandt det bestemt ikke morsomt, at den godt 70 meter lange gennemsigtige overdækning pludselig blev den mest populære attraktion i den lille by, og derfor har de nu lukket ned for anmeldelserne.

Det skriver BBC.

KÆMPE frimærke-bommert koster det amerikanske postvæsen millioner

Annonce:

Falske anmeldelser
Indkøbsvognene nåede ellers op på mere end 160 kommentarer fra folk, der på humoristisk vis hyldede den populære 'seværdighed', som dog i skrivende stund er røget ned på en andenplads, efter at ratingtjenesten lukkede for anmeldelserne, der vel også mest kan betragtes som et tydeligt eksempel på denne slags hjemmesiders største akilleshæl: Falske anmeldelser.

Således kunne Ekstra Bladet forleden fortælle, hvordan en mand i Italien er blevet idømt en fængselsstraf på ni måneder for bedrageri, fordi han producerede falske anmeldelser på netop TripAdvisor.

Den unavngivne mand havde oprettet et firma ved navn Promo Salento, der i tre år direkte solgte falske positive anmeldelser til virksomheder i Italien, der havde brug for et lille 'boost'.

Udover fængselsdommen blev manden også blevet straffet med en bøde på 9300 dollars, hvilket svarer til omkring 60.000 danske kroner.

- Vi ser dette som en skelsættende dom for internettet. At skrive falske anmeldelser har altid været bedrageri, men dette er første gang, vi ser, en person bliver sendt i fængsel for det, sagde TripAdvisors advokat, Brad Young, i forbindelse med dommen.

Mand smidt i fængsel for at skrive falske hotel-anmeldelser

Annonce:

Hyldes på Twitterprofil
I dette tilfælde med indkøbsvognene i den engelske ferieby fortæller en talsmand fra TripAdvisor til BBC, at de kun har lukket ned for anmeldelserne i en midlertidig periode.

De påpeger samtidig, at selvom tunnelen ikke umiddelbart er en 'indlysende turistattraktion', så ved de godt, at 'vartegn kommer i alle former og størrelser'.

- Bude-tunnelen er kendt og elsket lokalt, som de mange anmeldelser på TripAdvisor viser, men når det er sagt, så har den seneste opmærksomhed i medierne medført en lang række anmeldelser, som ikke lever op til vores retningslinjer, siger talsmanden til det britiske medie.

Det er uvist, hvornår TripAdvisor åbner op for anmeldelserne igen, men hvis man vil læse lidt om tunnelen kan man med fordel tage et smut forbi dens officielle Twitter-profil her.

Se et par billeder af den populære overdækning til indkøbsvogne herunder:

Gå en tur i Guds hænder: Folk strømmer til ny spektakulær turistattraktion

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: