Forårets 10 billigste hotelbyer

Lande som Serbien, Spanien og Portugal byder dette forår på billige hotelpriser og giver dig favorable temperaturer

I Sofia i Bulgarien finder du forårets billigste hotelpriser (Foto:  xiquinhosilva/Flickr)
I Sofia i Bulgarien finder du forårets billigste hotelpriser (Foto: xiquinhosilva/Flickr)

I de kommende måneder byder lande som Serbien, Spanien og Portugal på billige hotelpriser og temperaturer, der ofte luner lige lidt mere end de danske. En opgørelse fra hotelprissammenligningssiden Trivago.dk viser, hvilke populære europæiske storbyer, der har de billigste (og dyreste) hoteller i foråret.

Sol og strand på budget
Valencia i Spanien og Porto i Portugal er begge havnebyer som tilbyder strande og billige priser. Ifølge DMI ligger gennemsnitstemperaturerne for dagtimerne på 21 grader i Valencia og 28 grader i Portugal. Det giver rig mulighed for at tage tidligt hul på sommeren uden at ende med at bruge hele ferieopsparingen.

Se også: Spar 60 procent på trope-billetter

Serbiens hovedstad Beograd tilbyder på samme måde høje temperaturer og lave priser. Beograd byder ikke på hav, men midt i Sava floden, som løber gennem byen, ligger øen, der også udgør byens park, Ada Ciganlija, hvor man anlagt 'strandområde'. Øen er en yndet tilflugtssted, når temperaturerne stiger.

Gennemsnitstemperaturen i Beograd ligger lige nu på 18 grader i dagtimerne.

Se de aktuelle hotelpriser i de billigste populære europæiske storbyer i tabellen nedenfor.

 

Populære europæiske storbyer hæver hotelpriserne i foråret
London, Amsterdam, Paris og Rom er alle populære storbydestinationer. De gennemsnitlige hotelpriser ligger derfor generelt på et højt niveau, og i foråret skrues priserne ekstra op. I London og Paris er priserne steget med 10 pct., mens priserne i den kommende måned i Amsterdam og Rom er sat op med henholdsvis 31 pct. og 46 pct. sammenlignet med sidste måned.

Se også: Verdens længste flyrejser

Det betyder ikke, at man skal holde sig fuldkomment væk fra disse destinationer. Men man kan overveje om man hellere vil rykke ind på et 5-stjernet hotel i centrum af Beograd eller Porto til en lavere pris, end den man ville komme af med for et 1 eller 2-stjernet hotel i byer som Monte Carlo og London.

Se de aktuelle hotelpriser i de dyreste populære europæiske storbyer i tabellen nedenfor.

 

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere