Forældre lader to-årig datter kysse og kramme 4,5 meter lang python

Den store burmesiske python, Austin, kan sluge to-årige Alisha-Mae hel – men det bekymrer den lille pige sig tilsyneladende ikke om

En lille atypisk hyggestund. (Foto:DanRowlands)
En lille atypisk hyggestund. (Foto:DanRowlands)

En burmesiske python er en af verdens fem største slanger. Typisk lever arten af rotter, mus og mindre fugle. I fangenskab får de dog også kyllinger og kaniner – og de helt store får til tider grise og geder.

Selv uden dragten er det en laaang gåtur (Foto: Tony Cagala/Coast News) Ferie Stormtrooper går 1000 km for kærligheden

De kan altså sluge dyr, som er på størrelse med små børn – eller på størrelse med to-årige Alisha-Mae fra Bradford tæt på Leeds i England.

Alisha-Mae er datter af Row Cowan og hans forlovede Stacey. Parret har 19 slanger i hjemmet, og Austin, den hvide og gule burmesiske python, er den største. Den vejer 82 kg og er 4,5 meter lang.

Ferie HELT vild safari: Gepard hopper ind i bil til turister

Størrelse og vildskab hænger dog ifølge Row Cowan ikke sammen i Austins tilfælde, han fortæller til Daily Mail, at den store slange er et mildt væsen og tilføjer:

– Han er en del af familien. Hver aften, når Alisha-Mae og hendes (ti måned gamle, red.) bror, Cameron, skal i seng, går vi først ud til slangerne og siger godnat. Austin er sidst, for han er deres favorit.

Familien har 19 slanger. Austin er Alishia-Maes favorit. (Foto:DanRowlands)
Familien har 19 slanger. Austin er Alishia-Maes favorit. (Foto:DanRowlands)
 

Et oplagt sted for en gang intim-gymnastik. I hvert fald i følge et australsk par. (Foto: Flickr/Karen Roe) Ferie Par arresteret: Havde sex på offentlig bænk

Alisha-Mae er dog kun sammen med slangen, når hendes forældre er i nærheden. Og det er klogt, mener den britiske dyreværnsorganisation, RSPCA. Klare Kennett fra organisationen understreger, at slange-ejere bør være meget forsigtige, når der er børn i nærheden. Hun tilføjer overfor avisen:

– Vi vil absolut ikke anbefale, at man lader børn være sammen med så stor en burmesisk python uden opsyn.

7 kommentarer
Vis kommentarer