Forhadt lavprisselskab lancerer luksus-fly

Det udskældte lavprisselskab Ryan Air har forvandlet en Boeing 737-700 til det rene luksus – nu vil de chartre flyet til forretningsfolk, sportshold eller velhavende rejsende

Her er kabinen i det nye luksus-fly – ikke ligefrem sådan, de fleste forestiller sig et Ryan Air-fly. (Foto: PR)
Her er kabinen i det nye luksus-fly – ikke ligefrem sådan, de fleste forestiller sig et Ryan Air-fly. (Foto: PR)

Det er nok ganske få, der forbinder irske Ryan Air og andre lavprisselskaber med komfort og luksus.

Tværtimod er lavprisselskaber for de flestes vedkommende lig med mangel på benplads, et minimum af service og strenge regler for håndbagagen.

Men stik imod alt, hvad de ellers står for, er Ryan Air nu klar med et vaskeægte luksus-fly, der på ingen måde minder om resten af flyene i deres flåde, skriver lavprisselskabet i en pressemeddelelse.

Se også: Penge tilbage i skat? Her skal du rejse hen

Den irske lavpriskonge har nemlig bygget et Boeing 737-700 om, så det nu kun rummer plads til 60 passagerer. Formålet? Flyselskabet forestiller sig, at deres nye luksus-fly skal privatchartres af kunder som f.eks. yderst velhavende rejsende eller elitesportshold.

Champagne og gourmetmad
Normalt huser et fly af samme type omkring 200 pladser, så man kan sagtens forestille sig, at der er blevet frigivet noget plads til de heldige passagerer, der kommer til at opleve det nye luksus-fly indefra.

Se også: Så skal der plyndres: Otte vikingedestinationer du skal opleve

Ryan Air har fuldstændigt ændret på indretningen for at gøre plads til de 60 Business Class sæder. Der er nemlig kun to sæder i hver række, og så er der en pladslængde mellem sæderne på godt og vel 120 centimeter.

Til sammenligning har passagerer ombord på et ’normalt’ Boeing 737-700 blot ca. 75 centimeter at gøre godt med.

Det vil også være muligt at få serveret gourmetmad og champagne på flyveturen, hvis man betaler en smule ekstra, oplyser lavprisselskabet. 

Flyet kan bookes på timebasis, og prisen, som sikkert ikke er for enhver pengepung, afhænger af både ankomst- og afgangslufthavn. Ryan Air forsikrer dog om, at de vil have de mest konkurrencedygtige priser på det europæiske marked.

Se også: Rihanna og DiCaprio: Her kan du holde ferie med stjernerne

27 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere