Forlystelse brød sammen: 64 gæster hang med hovedet nedad i to timer

De 64 parkgæster sad fast med hovedet nedad godt 30 meter over jorden i næsten to timer, da en mekanisk fejl fik forlystelsen til at gå i stå

Se de vanvittige optagelser af episoden - samt "redningsaktionen" her (Video: NHK)

Ofte brokker man sig over, at priserne i forlystelsesparker er for dyre, og at turene i parkens forlystelser er for korte, men man må i den grad sige, at 64 gæster i forlystelsesparken Universal Studios Japan i Osaka forleden fik mere for pengene, end de regnede med. Og nok også mere, end de håbede på.

Tirsdag brød parkens Jurrasic Park-inspirerede forlystelse 'Flying Dinosaur' nemlig sammen, da en sikkerhedsmekanisme ved en fejl blev udløst og fik forlystelsen til at gå i stå i to timer.

Det skriver Channel News Asia.

Den ene af vognene gik i stå tæt på 'endestationen', mens den anden stoppede på hovedet omkring 20-30 meter oppe i luften. Det betød, at 64 forlystelsesparkgæster måtte hænge med hovedet nedad i knap to timer, indtil fejlen blev udbedret.

Se en video af gæsterne blive reddet herunder (Artiklen fortsætter under videoen):

Fårup Sommerland er Nordens bedste ifølge ny kåring. Foto: PR Ferie Dansk forlystelsespark igen kåret som Nordens bedste

'Jeg tør ikke prøve den mere'
Heldigvis blev ingen personer skadet ved hændelsen, der skete tirsdag eftermiddag klokken 16.45 lokal tid, og forlystelsesparken fik efterfølgende erstattet den del af motoren, som forårsagede nødstoppet.

Selvom fejlen var udbedret, og forlystelsen kørte videre igen klokken 19 lokal tid, var der dog mange af parkens gæster, som ikke havde lyst til at bevæge sig op i Dinosaur-forlystelsen.

En af dem var en 42-årig mor til tre fra Hiroshima:

- Det er uhyggeligt at tænke på, at vi kunne have været om bord. Jeg tør ikke prøve den mere, fortalte hun til Channel News Asia.

Tirsdag er i øvrigt ikke første gang, at forlystelsen er kommet i problemer. Tilbage i september sad mere end 30 personer fast - dog ikke på hovedet -, da en anden mekanisk fejl fik forlystelsen til at gå i stå.

Den mere end 1 kilometer lange forlystelse blev åbnet tilbage i marts 2016, og dens højeste punkt ligger 37 meter over jorden.

Hændelsen skete tirsdag eftermiddag lokal tid i Universal Studios Japan. Foto: AP
Hændelsen skete tirsdag eftermiddag lokal tid i Universal Studios Japan. Foto: AP

Ferie Drama i forlystelsespark: Teenagepige falder otte meter

12 kommentarer
Vis kommentarer