Forlystelsesparken Super Nintendo World bliver et levende computerspil

Til sommer åbner Super Nintendo World i Japan, hvor du kan tage med Mario ind i Mushroom Kingdom

Som en del af lanceringen af Super Nintendo World har Universal Studios udgivet en musikvideo, som skal ligne den oplevelse som fremtidige gæster får i forlystelsesparken. Her vil blikkenslageren Mario og hans Mushroom Kingdom være i fokus.  Foto: Universal Studios Japan
Som en del af lanceringen af Super Nintendo World har Universal Studios udgivet en musikvideo, som skal ligne den oplevelse som fremtidige gæster får i forlystelsesparken. Her vil blikkenslageren Mario og hans Mushroom Kingdom være i fokus. Foto: Universal Studios Japan

Gamere kan snart se frem til at spille deres favorit Nintendospil i levende live. Det lover Universal Studios Japan, der snart åbner Super Nintendo World.

Forlystelsesparken åbner denne sommer i byen Osaka. Det skriver CNN.

Universal Studios Japan har ellers holdt kortene tæt ind til kroppen, men tirsdag gav de fans over hele verden et kig ind til, hvad der kommer til at ske.

Selskabet lover, at den nye forlystelsespark vil blive 'en sammenblanding af den fysiske verden og videospil', og de håber, at deres gæster 'føler det som om, de er inde i deres favorit Nintendospil.'

Badelandet Rulantica har ni forskellige temaparker. Foto: Rulantica Ferie Åbner 'skandinavisk' badeland

Gæsterne vil kunne bruge et såkaldt 'power-up armbånd' og en app, og på den måde tage del i en virtuel oplevelse i Marios Mushroom Kingdom.

- Når man har armbåndet på, så kan man samle digitale mønter, ligesom Mario gør i spillene, skriver Universal Studios i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen ...

I musikvideo, som Super Nintendo World har udgivet 13. januar, kan man se, at gæsterne i parken løber rundt på en bane, som netop minder om det ikoniske Mushroom World.

Mario-serien blev lanceret i 1980'erne, men er stadig en meget indbringende forretning for Nintendo.

Deres seneste app, Mario Kart Tour, blev downloadet over 90 millioner gange i den første uge i september.

Universal Studios har også planer om at åbne Super Nintendo World i Singapore og Orlando, USA.

5 kommentarer
Vis kommentarer