Forsøgte at smugle sin kone til Europa i kuffert

En 60-årig franskmand blev i fredags tilbageholdt på en togstation i Polen, da grænsevagten opdagede, at manden havde gemt sin russiske kone i sin kuffert 

(Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)

Jeg har ofte foreslået veninder, kæreste eller familiemedlemmer, som skulle af sted på en fantastisk rejse, at jeg da bare kunne komme med i kufferten. Det er jeg vist ikke den eneste, der har. Men jeg har aldrig rent faktisk gjort det. Og jeg har heller ikke hørt om nogen, der gjorde det. Indtil nu. Fredag i sidste uge forsøgte en 60-årig franskmand nemlig ifølge The Moscow Times at smugle sin russiske kone til Europa. Og hun lå – ganske som i mine forslag – gemt i mandens kuffert.

Se også: Græsk minister vil have turister til at spionere på grækerne

Manden mente ikke, at konen havde de rette papirer til at krydse grænsen lovligt, og parret var derfor blevet enige om, at kvinden skulle gemme sig i kufferten på togrejsen fra Moskva til Nice – en tur på 3.315 km, der med toget tager godt 48 timer.

(Foto: akx/Flickr) Ferie - 16. mar. 2015 - kl. 10:17 Verdens mest skræmmende sti genåbner

Da toget havde krydset grænsen fra Hviderusland til Polen, blev grænsevagterne dog mistænksomme ved den meget store kuffert. Og da de åbnede den, fandt de kvinden liggende godt sammenkrøllet men ellers i god behold.

– Udlændinge forsøger at krydse grænse på mange forskellige måder, men det er første gang, jeg har fundet en person gemt i en kuffert, sagde grænsevagternes talsperson, Dariusz Sienicki, efter fundet til det polske site Wiadomosci24.

Se også: Kvinde død på hval-safari

Samme site oplyste senere, at både den 60-årige franskmand og kvinden, der var omkring 30 år, stod til tre år i fængsel. Dette blev dog senere afvist i den franske avis Le Figaro. Ifølge avisen havde ifølge Schengenaftalen ret til at rejse til Frankrig – altså hvis hun ikke lige havde forsøgt at krydse flere grænser gemt i en kuffert.

Kvinden og manden blev sendt tilbage over grænsen til Hviderusland, men slap derudover med en advarsel. 

6 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere