Annonce:
Annonce:

Fotograferede frieri og forsvandt - par fandt dyrebart foto på nettet

Britisk par blev forlovet under en ferie på Island - sociale medier hjalp dem med at finde fotografen, der fangede frieriet

Et frieri på åben gade er blevet til historien om, hvor hurtigt vi kan finde frem til hinanden på internettet. (Foto:Flickr/Josh Sheril)
Et frieri på åben gade er blevet til historien om, hvor hurtigt vi kan finde frem til hinanden på internettet. (Foto:Flickr/Josh Sheril)
Annonce:
Følg Ferie

Fredag aften i sidste uge friede Michael John Kent til sin kæreste Fiona Newlands. Det skete langt væk fra parrets hjemland, Storbritannien. Nemlig i Reykjaviks snefyldte gader på Island.

Frieriet endte lykkeligt, men under frieriet skete der noget.

En tilfældig forbipasserende havde set Michael John Kent gå på knæ foran sin elskede og havde været hurtig med kameraet og fanget øjeblikket på film.

Bange for turbulens? Så skal du flyve på dette tidspunkt  

Efter at parret havde haft et øjeblik, henvendte kvinden sig til parret og fortalte, hun havde taget et billede af seancen. Hun tilbød at sende billedet, og med rystende hænder skrev Michael John Kent sin e-mailadresse ned.

Annonce:

Naturligt nok, situationen taget i betragtning, var det dog ikke på kontaktoplysningen, Michael John Kent havde sit fokus. Og efterfølgende gik det op for ham, at han måske havde givet den forkerte e-mailadresse til kvinden, der havde foreviget parrets store øjeblik.

Video: Flypassager filmer vanvittigt lyn lige uden for ruden  

Efterlyste kvinden
Derfor tog han sagen i egen hånd og bad internettet om hjælp.

Han skrev en facebook-status, med et billede af lokationen og en efterlysning på den islandske kamerapige.

Uhyggelige hotel-mysterier: Her skal du ikke holde ferie  

85 delinger og 200 likes senere havde Michael John Kent stadig ikke fundet kvinden. Derfor skrev han et tweet, hvor han henvendte sig direkte til det islandske turistbureau Visit Reykjavik og magasinet The Reykjavik Grapevine. Og så skete der pludseligt noget.

En mand så tweetet og kunne genkende billedet. Det var taget af en, han følger på Instagram. På den måde kom Michael John Kent i kontakt med kvinden, der havde taget billedet. Det viste sig at være den Reykjavik-baserede fotograf Jessica Bowe, som havde lagt fotoet på Instagram efter hændelsen.

Annonce:

Michael John Kent fik sit billede, og Jessica Bowes billede er siden gået viralt. Det har i skrivende stund 4167 likes på Instagram.

Her er de 14 mest bizarre spisesteder i verden  

Jeg elsker internettet
Efterfølgende har Michael John Kent givet udtryk for sin glæde på Facebook.

- Jeg kan ikke tro det. Kvinden, der tog billedet af mig, mens jeg friede til Fiona midt på gaden, har lagt det online, efter jeg gav hende den forkerte e-mailadresse. Gennem min post på twitter er vi blevet genforenet, skriver han.

Og det er ingen tvivl om, hvem Michael John Kent takker for genforeningen.

- Jeg kan ikke tro, det er sandt. Jeg fucking elsker internettet, skriver han.

Men historien stopper ikke her. I dagene efter billedet blev taget er parret taget tilbage til Island, for at møde Jessica Bowe. Sammen har de tre lavet et interview på islandsk tv.

Endnu engang bliver det bevist: Internettet vinder altid.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: