Fox News i modvind for at fokusere på Obamas 'overdådige' ferier

Den amerikanske nyhedsstation valgte at have Obamas mange ferier som tophistorie frem for republikanernes beslutning om at udsætte afstemningen om en ny sundhedsreform

Se den tidligere præsident kitesurfe i Caribien her (Video: AP)

Det har ikke skortet på historier om, hvad Obama har brugt sin megen fritid på, siden Trump overtog præsidentembeddet i januar.

Man har blandt andet kunnet læse om hans ferie i i Caribien med Richard Branson, som er kendt for at holde hof for de rige og berømte på sin ø, hvor han har bygget lidt af et luksusparadis for sine gæster, og man har kunnet læse om hans yacht-tur med Tom Hanks og Bruce Springsteen i Fransk Polynesien.

De mange luksuriøse ferier har nu fået den amerikanske nyhedsstation Fox News til at undersøge, om antallet samt 'overdådigheden' af Obamas ferier er 'normalt' for tidligere præsidenter.

I historien citerer Fox News 'to aktivister fra venstrefløjen', som siger, at de er bekymret over Obamas mange ferier. Kilderne bliver citeret for at sige, at den tidligere præsident 'lever en livsstil som de rige og berømte'.

- Demokraterne bliver mere og mere frustreret over den tidligere præsident Barack Obamas handlinger, efter han forlod embeddet. Dette inkluderer en tilsyneladende endeløs besøgen på milliærdære-luksus-resorter, skriver Fox News i artiklen.

'Klem øjnene sammen for at se 'Health Care'-historien
Nu er nyhedsstationen, som er kendt for at have sine politiske sympatier hos republikanerne, kommet i modvind på Twitter, fordi de valgte at bruge debatten om Obamas luksuriøse ferier som tophistorie frem for at fokusere på, at Senatet blot en time tidligere valgte at udsætte afstemningen om et forslag til en ny sundhedsreform.

Det skriver Huffington Post.

Se et par af Tweets'ene herunder:

I øjeblikket boltrer Obama sig på en ni-dage-lang ferie på Bali med Michelle og parrets to teenagedøtre, Sasha og Malia.

Familien ankom i sidste uge og allerede mandag havde de fuld knald på, da de var på en rafting tur på Ayung River, som du kan se billeder af herunder:

Foto: AP
Foto: AP

Foto: AP
Foto: AP

Og her ses familien Obama under et besøg i Borobudur-templet i Indonesien (Video: AP):

Se også: Britney Spears i ferie-hopla: Danser rundt i bikini

32 kommentarer
Vis kommentarer