Annonce:
Annonce:

Fra luksus i Mexico til dansk sommer: Det skal paradisoerne bruge ferien på

Sangria og tapas er skiftet ud med brun sovs og kartofler. Ekstra Bladet har hørt de hjemkomne Paradise-deltagere, hvad de skal lave i deres sommerferie

Ekstra Bladet har spurgt Paradise-drengene, hvad de skal bruge deres sommerferie på. Foto: TV3
Ekstra Bladet har spurgt Paradise-drengene, hvad de skal bruge deres sommerferie på. Foto: TV3
Annonce:
Følg Ferie

I sidste uge løb sidste afsnit af dette års 'Paradise Hotel' over skærmen, da Simone Nielsen og Anders Sørensen sammen kunne kalde sig vindere af TV3's populære realityprogram.

Selvom programmet først lige er slut, er det længe siden, at deltagerne kom hjem fra paradiset i Mexico, hvor programmet blev optaget i slutningen af sidste år.

Derfor er mange af deltagernes solbrændte hud da også falmet en del, og de er nu lige så blege som alle os andre danskere, der ikke har været en svingtur forbi Stillehavets kyst.

Heldigvis er sommeren ved at være rigtig over os, så 'Paradise'-deltagere endnu engang kan snøre badebukserne og nyde solen.

Ekstra Bladet har derfor spurgt en række af deltagerne, hvad de skal bruge deres sommerferie på.

Philip skal slappe af med kæresten, Simone, hele sommeren. Foto: Anthon Unger
Philip skal slappe af med kæresten, Simone, hele sommeren. Foto: Anthon Unger
 

Annonce:

Svigermekanikken i Los Angeles
Den rutinerede Paradise-herre Philip, som har deltaget i programmet ad flere omgange, har både været forelsket og fået knust sit hjerte for synet af de mange danske seere, der følger med i det populære program.

Denne gang blev han forelsket i deltageren Simone, som dog ikke følte det samme. Derfor smed han hende koldt og kynisk hjem til Danmark, men da hun senere i programmet kom tilbage, blev gnisten mellem dem for alvor tændt. I dag er parret kærester, og det er da også Simone, som Philip skal bruge det meste af sin sommerferie på.

- Jeg skal til Los Angeles med Simone og besøge hendes familie. Vi skal fejre min fødsesldag derovre i slutningen af sommeren, fortæller Philip, som allerede har mødt Simones familie herhjemme:

- Jeg har allerede mødt hendes mor, far, farmor, mormor og alt det der. Så det er fint. Vi skal være derovre en uges tid, og det bliver dejligt at komme lidt væk.

Udover en tur til det store USA, så har Philip ikke de store planer for sommeren:

Annonce:

- Jeg skal bare slappe af. Der har været rimelig meget run på det sidste stykke tid, så jeg vil bare gerne slappe af og nyde min sommerferie med Simone, så meget jeg kan, siger Philip og fortæller, at parret stadig er glade for hinanden:

- Det går godt. Vi er stadig dejligt forelskede og nyder hinanden.

 Se Philip og Simone til finalefesten på Paradise her. Video: Camilia Soltani

Anders har mødt en sød pige, som han skal til Rom med. Foto: Anthon Unger
Anders har mødt en sød pige, som han skal til Rom med. Foto: Anthon Unger

Romantisk ferie med mystisk pige
Med sejren kunne Anders og Simone dele præmien på 500.000 kroner, og de penge har allerede fået ben at gå på, fortæller Anders, som skal en tur til Italien for pengene.

- Jeg har inviteret en sød pige med til Rom i en uge. Jeg har først lige inviteret hende afsted, efter det blev officielt, at jeg vandt, så vi har ikke planlagt præcist, hvad vi skal. Men det bliver nok bare en uge, hvor vi laver lige det, vi vil og bare hygger os, siger Anders, som dog ikke vil fortælle, hvem den 'søde pige' er.

 Her vinder Anders og Simone. Video: Ekstra Bladet

Annonce:

- Måske vi kan lave en artikel om hende om et par måneder, men ikke lige nu.

Udover den romantiske tur til Rom skal Paradise-vinderen bruge det meste af sommeren på at arbejde.

- Jeg bor rimelig tæt på stranden, så når jeg får lidt fri, så skal jeg nok nogle smut til stranden, eller måske ned i botanisk have og spille noget bold.

Arnold Schwarzenegger 'photo-bomber' turister foran Eiffeltårnet

Københavner-drengen Lenny er flyttet til Holstebro, hvor han skal åbne en café. Foto: Anthon Unger
Københavner-drengen Lenny er flyttet til Holstebro, hvor han skal åbne en café. Foto: Anthon Unger
 

Københavner-drengen er flyttet til Jylland
Den altid glade Paradise-deltager Lenny har ikke meget tid til hverken at rejse eller slappe af i denne sommerferie. Han er nemlig i gang med en livsomvæltning, hvor han har skiftet København ud med Holstebro, fortæller han.

- Jeg flyttede til Jylland i mandags, fordi jeg skal åbne en café med to kammerater. Den ligger midt i gågaden i Holstebro og har et stort køkken, dansegulv og mulighed for, at folk kan sidde udenfor. Det bliver fucking fedt.

Annonce:

Det er planen, at caféen skal åbne den 1. juli. Den skal udover at være en typisk café også fungere som diskotek i weekenderne. Caféen skal hedde 'Lennys' og er finansieret af Lennys to kammerater.

- Jeg får anpart på den måde, at jeg skal bestyre det hele. Så jeg skal egentlig bare smide tid og navn til og så være ansigtet udadtil, fortæller han.

 Hør hvad Paradise-deltagerne fortryder mest. Video: Lars Sejr

På trods af det store skifte fra København til Jylland, har det ikke været synderligt grænseoverskridende for Paradise-deltageren at flytte:

- Det værste var sgu egentlig at vaske alt mit tøj og få pakket det ned. Der var sgu meget, griner han og fortsætter:

- Nu har jeg ikke haft et ordentligt arbejde i ti år, så det bliver sgu fint. Der har været meget travlt på det sidste, så det er et fint tidspunkt at slå sig ned og se, hvad det kan blive til.

Thomas skal skrive hovedopgave det meste af sommeren. Foto: TV3
Thomas skal skrive hovedopgave det meste af sommeren. Foto: TV3
 

Annonce:

Opgave med lidt Roskilde Festival indover
Finalisten Thomas, som måtte se sig slået på stregen af Anders og Simone, skal bruge det meste af sin sommerferie på at få lavet sin afsluttende hovedopgave på studiet.

Han læser til finansøkonom og er i øjeblikket i praktik hos Estate i Brønshøj.

- Jeg er færdig i praktikken den 17. juli, og så står den ellers bare på hovedopgave, som jeg skal aflevere til oktober, fortæller han.

Der er dog blevet plads til en smuttur til Roskilde, hvor han skal hygge sig med vennerne på Roskilde Festival.

- Det er min 5. gang i år, så jeg er en rutineret herre. Stemningen er helt unik på Roskilde, den finder man ikke andre steder. Det er virkelig en helt særlig atmosfære, så det glæder jeg mig meget til.

Jonas skal en tur til spanske Barcelona med familien. Foto: Anthon Unger
Jonas skal en tur til spanske Barcelona med familien. Foto: Anthon Unger
 

Familietur til Barcelona

Paradise-deltageren Jonas har siden han kom hjem fra Mexico haft svært ved at finde tilbage til dagligdagen i Danmark. Derfor skal han bruge det meste af sommeren på at slappe af, fortæller han.

Annonce:

- Efter jeg kom hjem fra hotellet, har det været svært at finde tilbage i mine gamle rutiner. Man kommer ligesom bare hjem i sin lejlighed og prøver at finde ud af, hvad jeg egentlig lavede, inden jeg tog afsted.

- Det tager lidt tid at finde tilbage på jobbet og den slags, så jeg vil bare bruge sommeren til stille og roligt at falde tilbage i de gamle rytmer og så bruge så meget tid som muligt på venner og familie.

Og lige præcis familien kommer Jonas da også til at bruge kvalitetstid med. De skal nemlig en tur til Barcelona, fortæller han.

- Det er længe siden, familien har været ude at rejse sammen, så det bliver rigtig hyggeligt. Min far er vildt pjattet med Spanien og Barcelona, så han vil gerne vise, hvad byen har at byde på.

Se billedet: Befolkning raser over Playboy-models nøgenbillede

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: