Annonce:
Annonce:

Fræk tendens: Flere booker hotelværelser på timebasis

Bookinghjemmesiden DayUse, hvor du kan tjekke ind på et hotel i et par timer for at 'slappe af', får flere og flere kunder, men det er ikke kun en tjeneste for dem med hemmelige affærer, forsikrer virksomheden

DayUse.com gør det let at booke et hotelværelse i alt fra et par timer til en halv dag, om så det er for at pleje din hemmelige affære eller blot for at hvile øjnene.  (Foto: Matthew Slimmer/Flickr)
DayUse.com gør det let at booke et hotelværelse i alt fra et par timer til en halv dag, om så det er for at pleje din hemmelige affære eller blot for at hvile øjnene. (Foto: Matthew Slimmer/Flickr)
Annonce:
Følg Ferie

Hvis du gerne vil imponere kæresten, men ikke rigtig har råd til en hel overnatning på de dyre hoteller rundt omkring i verden, har du nu mulighed for blot at booke et værelse et par timer til en brøkdel af prisen.

Den forholdsvis nye bookinghjemmeside DayUse.com er nemlig propfyldt med tilbud på hotelophold rundt omkring i Europa og USA.

Top fem: De uhyggeligste destinationer

Gæster, der leder efter et par timers ’afslapning’ eller leder efter et præsentabelt sted at dyrke lagengymnastik,  kan således spare op til 80 procent af prisen på en normal overnatning. Det skriver den engelske avis The Daily Mail.

DayUse fortæller, at de oplever en stor stigning af antallet af bookinger i både London, Paris og New York.

Annonce:

En hurtig søgning på deres hjemmeside viser da også, at der er rigeligt med hoteller at vælge imellem i de ikoniske storbyer – hvis altså man leder efter et sted, hvor man kan tage et hurtigt powernap eller det, der er frækkere.

Hotellerne tjener flere penge

Nogen vil nok mene, at tjenesten mest bliver brugt af prostituerede og personer med hemmelige affærer, da den slags jo som bekendt ikke fungerer så godt i mere hjemlige omgivelser.

Her er svaret: Derfor er folk vilde med mile high club

Men det er ikke tilfældet ifølge DayUse selv. De insisterer nemlig på, at størstedelen af gæsterne er forretningsfolk, som blot søger et par timers ro og fred, inden de skal på arbejde eller tilbage til lufthavnen.

Selvom servicen umiddelbart lyder som en dårlig forretning for hotellerne, der altså udbyder værelser til en brøkdel af deres normale dagsrater, så har hotellerne faktisk i gennemsnit oplevet en stigning i omsætningen på 10 procent, fordi de har kunnet udleje det samme værelse flere gange på én dag.

Annonce:

DayUse.com er på nuværende tidspunkt tilgængelig i 14 lande og over 100 byer – heriblandt Frankrig, USA og England men endnu ikke i Danmark.

Den franske virksomhed har dog netop modtaget en investering på 15 millioner euro (ca. 112 millioner kr.), som de vil bruge på at ekspandere til flere markeder, så mon ikke servicen bliver tilgængelig i Danmark i fremtiden.

Skulle pumpe mælk ud af brysterne – blev opgraderet til første klasse

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Når chefer falder opad
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: