Fransk natklub i shitstorm: Vis os dine bryster og få gratis shots

En populær natklub er havnet i en shitstorm på grund af sin måde at tiltrække kvindelige turister

En parisisk natklub er havnet i uvejr på grund af et underligt tilbud. Foto: Colourbox
En parisisk natklub er havnet i uvejr på grund af et underligt tilbud. Foto: Colourbox

Den succesfulde natklub Wanderlust Club i Paris har panoramaudsigt til byens velkendte mode- og designmuseum, men den udsigt er åbenbart ikke nok for natklubben, som ønsker udsigt til noget helt andet end bygninger.

Klubben satser nemlig på et underligt koncept for at tiltrække kvindelige gæster.

Se også: Trodser Trump og terrorister: Denne by oplever det højeste antal turister i 10 år

Kvinder som går med til at viser bryster for bartenderens polaroidkamera belønnes nemlig med gratis drikkevarer. Det skriver The Telegraph.

Fotografiet sættes op på væggen sammen med andre billeder i samme stil. Og for at ingen udenlandske gæster skal overse tilbuddet er der på væggen skrevet 'Tits=shot'.

Kvinder klagede over billederne
Helt naturligt vækker tiltaget stærke følelser, især hos kvinder, og da en kvindelig gæst delte et billede af væggen på Twitter og fortalte om klubbens tilbud, brød shitstormen ud i lys lue.

Kvinden, som kalder sig Anne GE på Twitter, satte spørgsmåltegn ved kvindernes ædruelighed og ved barens juridiske ret til at sætte billederne op på væggen. Og krævede, at natklubbens stunt straks blev bragt til ende.

(Artiklen fortsætter efter billedet)

Mange mænd reagerede negativt på opslaget og mente, at hun tog det alt for alvorligt. Men nogle mænd gav hende ret og fortalte, at mindst to andre klubber i Frankrig har samme praksis.

Klubben siger undskyld
De ansvarlige på Wanderlust Club reagerede hurtigt på kritikken og gik ud med en offentlig undskyldning. De skriver, at de ikke kendte til tiltaget.

Se også: Strategi mod klatrende turister på ruin: Ruiner dem!

- Billederne fjernes straks, og vi overvejer at straffe de ansatte, der er ansvarlige for påfundet, skriver de på Twitter.

Kontroversen om billederne følger i kølvandet på lignende sexistiske påfund, som har vakt livlig debat på de sociale medier henover sommeren.

Kort kjole giver gratis entré
Visse natklubber på den franske riviera byder nemlig kvinder på gratis drinks, hvis deres kjoler er tilstrækkeligt korte.

Klubben Carré Annexe Club i Saint-Laurent-du-Var nær Nice har parolen: 'Jo kortere den er, jo mere får du tilbage!'

Man tilbyder fri entré til kvinder, hvis kjoler er kortere end 25 centimeter, kjoler mellem 23 og 18 centimeter får en gratis drink, mens kvinder med endnu kortere kjoler belønnes med en flaske mousserende rosévin.

Se også: Middelalderby invaderet: Berømt feriedestination smækker portene i

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen