Frygter du flystyrt? Her er verdens sikreste lavpris-selskaber

De seneste flystyrt kan få folk til at ryste lidt ved tanken om at flyve på ferie - her får du en liste over de sikreste og billigste flyselskaber

Ifølge AirlineRatings.com er Virgin America det mest sikre lavprisselskab i verden. (Foto: AP)
Ifølge AirlineRatings.com er Virgin America det mest sikre lavprisselskab i verden. (Foto: AP)

Med 407 flyselskaber i verden kan det nogle gange være svært at vælge og vide, hvilket der er det billigste - og det bedste.

De seneste flystyrt kan desuden virke skræmmende på turister, der gerne vil flyve på ferie, og nogle kan endda være bange for, om sikkerheden er dårligere hos de billigste selskaber.

Derfor har AirlineRatings.com ifølge Independent lavet en liste over de billigste og sikreste lavprisselskaber, så du kan få ro i maven, inden du booker flybilletten.

Teknologi Piloter: Sikkerheden er altid vores vigtigste opgave

Der er nemlig ikke noget, der tyder på, at flyveturen nødvendigvis er farligere, fordi den er billigere.

AirlineRatings.com har undersøgt antallet af fatale ulykker over de sidste ti år, selskabernes sikkerhedsundersøgelser fra International Air Transportation Association og om selskabets oprindelsesland opererer med de otte sikkerheds-parametre, der er udstukket af International Civil Aviation Organization.


Der er mange ting, der skal tjekkes på flyet, før det går i luften. Se med og hør her om alle de detaljer, piloterne skal have styr på under deres eksterne inspektion af et Boeing 737-800. (Videoreportage: Heine Jørgensen)

Herunder kan du se en top 10 over de bedste og billigste selskaber, AirlineRatings.com fandt frem til.

12 kommentarer
Vis kommentarer