Fuld 29-årig stjal flyets megafon – nu venter bøde på 60.000

Den fulde canadiske flypassager kan nu glæde sig at skulle betale en klækkelig bøde for sin opførsel

(Foto: Colourbox)
(Foto: Colourbox)

Alle har ret til en stemme, men det er altså ikke ensbetydende med, at man må stjæle megafoner, så stemmen kan blive lettere at høre. Det måtte canadiske Jake Michael Piasentini indse – selvom han måske først fangede det, da han blev ædru.

Danskerne kaster penge efter rejser (Foto:  Colourbox) Ferie Pengeregn: Købte ferierejser for 5.800 kr. i minuttet!

Det var nemlig i en gedigen brandert ombord på et Westjet-fly, at han valgte at stjæle flypersonalets megafon og gemme den væk i sin taske. Det skriver Daily Mail.

Kabinepersonalet efterlyste 'en forsvundet genstand' over højtalerne, men ingen passagerer meldte sig. Det ændrede sig ifølge Mike Van Dijk – der også var passager på flyet – da denne besked lød:

- Du kan vælge at fortælle os, hvem du er. Hvis ikke, bliver vi nødt til at gennemgå alle tasker på flyet – og det kommer til at tage et stykke tid.

(Foto: Colourbox) Ferie 23 mødre med samme sæddonor tog sammen på ferie

Jake Michael Piasentini, der havde snuppet megafonen i kabinens køkken, meldte sig selv, og da flyet landede blev han arresteret af canadisk politi.

Han kan nu glæde sig til en bøde på ca. 27.000 kr. for tyveriet og yderligere 27.000 kr. for at forstyrre freden ombord på flyet.

Sidstnævnte kan han dog håbe på at få nedsat eller måske undgå. I en email til News Talk Radio skriver WestJet nemlig, at hændelsen aldrig udgjorde nogen fare på flyet.

0 kommentarer
Vis kommentarer