Annonce:
Annonce:

G-strengs-krig: Kardashian-søster på ferie med supermodel og skuespiller-datter

Kendall Jenner, modellen Bella Hadid og skuespiller-datter Hailey Baldwin poserer livligt med strutterende rumper på ferien

Så fræk var Kendall Jenners påklædning, da hun tidligere på måneden deltog i Metropolitan Museum of Arts gallashow i New York. Video: Splash
Annonce:
Følg Ferie

Kardashian-søstrene er ikke ligefrem blege for at dele sexede billeder af dem selv med deres følgere på diverse sociale medier.

Det gør sig også gældende for Kendall Jenner, som i øjeblikket er på luksusferie i troperne med blandt andre sine kendis-veninder, supermodellen Bella Hadid og Hailey Baldwin, som er datter af skuespilleren Stephen Baldwin.

Det skriver In Style.

Hvis man ikke vidste bedre, skulle man tro, at pigegruppen havde sat sig for at køre en decideret g-strengs-krig mod hinanden. I hvert fald deler de lystigt billeder, hvor de alle strutter med numserne i deres meget lidt dækkende bikinier.

Annonce:

Man kan vel også formode, at Kendall Jenners storesøstre Kim og Koutney Kardashian har lært deres lillesøstre et par tricks fra deres sidste ferie i Mexico i sidste måned, hvor Kim 'live-tweetede' om deres oplevelser undervejs på ferien. Oplevelser, der blandt andet indebar nøgne vejrmøller og oppustede dildoer.

Kim Kardashians fede ferie: Slåskamp, nøgne vejrmøller og en kæmpe dildo

Man må dog indrømme, at pigernes omgivelser er musundelsesværdige. De poserer alle i krystalklart blåt vand:

Det er uvist, præcist hvor Kendall Jenner og veninderne befinder sig henne, men det ser i hvert fald tropisk og luksuriøst ud:

Det er da heller ikke uvant for Kendall Jenner at vise bagdelen frem. Ved Metropolitan Museum of Arts årlige gallashow i New York for et par uger siden, dukkede hun op i denne meget afslørende kjole, der ikke overlod meget til fantasien:

Foto: All Over Press
Foto: All Over Press

Kendalls frække bagdel: Se galla-showets vilde kjoler!

Arnold Schwarzenegger 'photo-bomber' turister foran Eiffeltårnet

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: