Galskaben tager nye højder: Hotelkæde tilbyder 'Instagram-sittere'

Det tyder på, at det er ved at være slut med babysittere, for nu er det i højere grad telefonen, der skal passes på

En hotelkæde har ansat 'sittere', så deres gæster kan nyde ferien uden at tænke på selv at skulle tage billeder til Instagram. Foto: Colourbox
En hotelkæde har ansat 'sittere', så deres gæster kan nyde ferien uden at tænke på selv at skulle tage billeder til Instagram. Foto: Colourbox

Det er ikke længere nok for hoteller at tilbyde børnepasning, for efterhånden kræver folks telefoner lige så meget tid og opmærksomhed som deres børn.

Det tyder det i hvert fald på, at hotelkæden Ibis Hotels i Schweiz mener, da de netop har ansat såkaldte 'Instagram-sittere’, der kan passe gæsternes sociale medier, så de kan nyde deres ferie ’uden digital stress’.

Det skriver The Evening Standard.

Ifølge det britiske medie er tiltaget blevet indført på hotelkædens hoteller i landets største og næststørste by, henholdsvis Zürich og Genève.

- Denne nye service handler om digital afvænning, skriver hotelkæden på sin hjemmeside om tiltaget, der hedder ’Relax, live in the moment’ (Slap af, lev i nuet), og som koster fra cirka 585 danske kroner.

- Millennials (personer født i årene 1980-2000, red.) oplever sjældent øjeblikke uden at blive distraheret af deres telefon. ’Pics or it did not happen’ er deres mantra, skriver hotelkæden endvidere.

Se også: Gratis wifi på ferien kan koste dig dyrt

B-kendisser tager over
Ibis Hotels satser endda så meget på deres nye service, at de har hyret en række semi-kendisser til at blive ’Instagram-sittere’ for hotelgæsterne.

Således har de ansat en tidligere deltager i den tyske version af supermodellen Tyra Banks tv-program 'Next Top Model', mens de også har hyret en kendt livstilsblogger ved navn Cristina Gheiceanu og en DJ ved navn Sylwina.

Gæster, som tilkøber den nye service, skal give deres ’sitter’ adgangskoden til deres Instagram og fortælle ’sitteren’ om deres interesser samt forventninger til billederne, og så vil ’sitteren’ løbende dele feriebilleder fra de to byer på gæstens Instagram under hashtagget #postedbysocialmediasitter.

- Vi følger løbende de sociale trends og forsøger at tilpasse os, så vi kan tilbyde vores kunder innovative tjenester. Dette initiativ er også en del af vores løfte om at give vores kunder en mindeværdig oplevelse, siger Philippe Alanou, der er vicedirektør for Accor Hotels, som ejer Ibis Hotels, til The Evening Standard.

Ferie-selfierne bliver vildere og vildere og resulterer i højere grad i dødsfald. Her er det en strandgæst i Rio de Janeiro, der poserer foran en pukkelhval i november 2017. Foto: Silvia Izquierdo/AP Ferie - 2. okt. 2018 - kl. 21:51 Grotesk mange har lidt 'selfie-døden': Nu efterlyser forskere markant forbud

3 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere