Annonce:
Annonce:

Genialt trick: Sådan får du din kuffert som den første i lufthavnen

Der findes et overraskende banalt trick, du kan bruge, hvis du ikke gider at få din bagage som den sidste, næste gang du rejser på ferie

I går kom det frem, hvad der er de bedste og værste flyselskaber - få svaret her
Annonce:
Følg Ferie

Efter en lang rejse er der næsten ikke noget værre end at skulle stå i en evighed ved bagagebåndet og vente på sin kuffert, mens man misundeligt kan stå og kigge på alle de andre heldige rejsende stryge ud i solen med deres kufferter under armen.

Men faktisk er der et overraskende simpelt, men genialt trick, man kan udnytte på det groveste, hvis man gerne være en af de første, der får deres bagage, næste gang man har været ude at flyve.

Det skriver The Sun.

Og det banale trick?... (trommehvirvel): Du skal blot snuppe et af de helt gratis klistermærker i lufthavnen, hvorpå der står 'fragile' (skrøbelig), da skrøbelig bagage ifølge det britiske medie kommer på flyet sidst og dermed altså også kommer først ud på transportbåndet.

Annonce:

Hvis du ikke bryder dig om at 'snyde', kan du i stedet bare checke ind så sent som muligt (uden at risikere at misse dit fly), da 'sidst ind, først ud'-princippet dermed vil fungere uden klistermærket, fortæller Thomas Lo Scuit, der arbejder i bagagetransporten i en britisk lufthavn.

- Bagagen bliver altid læsset ind forfra på de store vogne, så hvis man checker sin bagage ind til sidst, vil bagagen ende i den bagerste vogn, fortæller han det britiske medie.

Stewardesse afslører: Sådan bliver du opgraderet til første klasse

Tyve på bagagerov i lufthavnen
Det kan dog godt være, at du skal være ekstra påpasselig i lufthavnen, inden du overhovedet når så langt som til bagagebåndet.

Kriminelle har nemlig fundet en ny lusket metode til at stjæle fra flyrejsendes håndbagage, hvor de udnytter, at man ofte er distraheret, når man går gennem sikkerhedskontrollen.

Annonce:

De mange billige flybilletter fra et stigende antal lavprisflyselskaber bliver ifølge The Sun udnyttet af tyve til at bestille billige billetter, hvorefter de målrettet går efter at snuppe rejsendes ejendele, når de skal lægge deres værdier op på båndet og derefter fokuserer på at gå igennem metaldetektoren, uden den bipper.

- For det meste er det midaldrende mænd, der arbejder sammen i grupper, som står bag, har en britisk lufthavnsansat fortalt til det britiske medie.

- De går på rov efter passagerer tidligt om morgenen, hvor folk er trætte, eller i myldretiden, hvor folk er stresset, og de går målrettet efter familier, der er distraheret af deres børn.

Læs mere om den nye luskede taktik blandt kriminelle her, hvor du også kan læse, hvad Københavns Lufthavn siger til sagen.

Ny lusket taktik hitter: Sådan går tyve på rov i lufthavnen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
En formand, der gør, hvad der bliver sagt
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: