Annonce:
Annonce:

Glasbro splintrede under panikslagne turister

En gruppe kinesiske turister gik i panik, da nyåbnet glasbro splintrede under dem

En gruppe kinesere fik sig lidt af et chok, da glasbroen her under dem splintrede. (Foto:Weibo/lidonghaishuohezainihaowodehai)
En gruppe kinesere fik sig lidt af et chok, da glasbroen her under dem splintrede. (Foto:Weibo/lidonghaishuohezainihaowodehai)
Annonce:
Følg Ferie

Der var panik på den nyåbnede glasbro ved Yuntai-bjerget i den kinesiske Henan-provins mandag eftermiddag. Det satte et billede, som blev delt på det kinesiske sociale medie Weibo, en tyk streg under, skriver Daily Mail.

Billedet blev uploadet af en besøgende på broen, og det viser, hvordan glasset, som udgør bunden af broen, var splintret under gruppen.

Glasbroen svæver 180 meter oppe i luften, over en kløft og åbnede for modige turister – uden højdeskræk – 20. september i år.

Læs også: Kom med over glasbroen - 180 meter over jorden

Lee Dong Hai, som uploadede billedet under Weibo-brugernavnet Lidonghaishuohezainihaowodehai, skrev sammen med billedet på Weibo, at hun kunne mærke, hvordan glasset gav efter under hende, og fik et chok, da hun kiggede ned:

Annonce:

– Jeg kiggede ned og så, at glasbunden under mig var splintret. (Jeg, red.) har ingen anelse om, hvordan det sket, men på det tidspunkt skreg alle. Jeg råbte 'Det splintrede, det gjorde det', og så skubbede jeg folk foran mig frem. (Jeg var, red.) skrækslagen.

Tabte et metalkrus
Ansatte i parken forklarede senere til People's Vaily Online, at turister var skyld i, at glasset blev smadret, fordi én havde tabt et drikkekrus af metal ned på glasbroen. Samtidig blev det understreget, at kun et af tre lag glas var smadret, hvilket betød, at de skrækslagne turister aldrig var i fare. 

Glasset, som er brugt på broen, skulle være af en type, som – selv om det splintrer – ikke giver efter. Broen er dog stadig lukket for besøgende.

Lidonghaishuohezainihaowodehai har efterfølgende fjernet sit opslag på Weibo.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: