Godt nyt for Aarhus Lufthavn

Nu er der endnu flere muligheder, hvis man vil flyve på sommerferie fra Aarhus

Til næste sommer kan du flyve direkte til Varna i Bulgarien fra Aarhus Airport. Langs gågaden i Varna findes mange kirker, som oftest står med åben dør. Trods tydelige tegn på tidens tand er kirkerne smukke og velbesøgte. Foto: Julie Nolsöe
Til næste sommer kan du flyve direkte til Varna i Bulgarien fra Aarhus Airport. Langs gågaden i Varna findes mange kirker, som oftest står med åben dør. Trods tydelige tegn på tidens tand er kirkerne smukke og velbesøgte. Foto: Julie Nolsöe
Følg Ferie

Aarhus Airport udvider sortimentet. Derfor kan man til næste sommer flyve med Balkan Holidays til Varna ved Sortehavskysten i Bulgarien.

Afgangstavlen i Aarhus Airport kommer i det hele taget til at bugne af sprøde sommernyheder. Det skriver Aarhus Airport i en pressemeddelelse.

Århus Charter præsenterede tidligere på året, at de fra sommeren 2020 supplerer deres sommerkatalog med en ny rute, der flyver direkte til Rhodos i Grækenland.

Åh, nej: Randers-familie tabte 50.000 kr. i Sunny Beach-bommert

Flyselskabet DAT er klar til at flyve fra Aarhus til Bornholm, og i fællesskab med SAS annoncerede Aarhus Airport i september, at der i sommeren 2020 også kan flyves direkte til Alicante i Spanien og Chania i Grækenland.

- Vores mål er at sikre en ruteudvikling i tråd med passagerernes efterspørgsel, og østjyderne har taget rigtigt godt imod Aarhus Airports udbud inden for ferierejser. Det betyder, at vi skruer op for rejsemulighederne både med nye ruter og ekstra kapacitet til populære feriesteder. Med Balkan Holidays rute til de bulgarske sommerdestinationer, sætter vi således ekstra turbo på feriemarkedet, siger direktør i Aarhus Airport Peer Heldgaard Kristensen i en pressemeddelelse.

Her skal du rejse hen, hvis du vil drikke billige fadøl

Fra business til charter
De senere år er ruteudviklingen i den østjyske lufthavn gået fra et stramt fokus på businessrejsende til også at favne feriemarkedet.

I 2017 føjede SAS både Malaga, Palma de Mallorca, Split og Nice til lufthavnens rutenet og banede dermed vejen for et stigende passagertal og nye destinationer og selskaber.

Tidligere på året kunne Aarhus Airport sammen med SAS fortælle, at flyselskabet næsten tredobler antallet af flysæder til de populære ruter Malaga og Palma de Mallorca i næste års sommerprogram.

Inviter på date... i Bolivia

De nye solskinsruter og ekstra flysæder understøtter lufthavnens ambition om at tredoble antallet af passagerer til 1,5 millioner i løbet af de næste fem år.

Flyvningerne til Varna vil være i luften under højsæsonen fra 16. juni til 18. august 2020 med en ugentlig afgang.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+