Annonce:
Annonce:

Go'Morgen Danmark-vært: Jeg fik næsten tårer i øjnene

TV-værten Mikkel Kryger skal bruge starten af påskeferien på at gøre sig klar til at skulle undvære sin lille søn Max for første gang

Sommerhus, fodboldrejse til Liverpool og overlevelsestur til Mellemamerika. Mikkel Kryger har mange ture foran sig i påsken. Foto: Polfoto
Sommerhus, fodboldrejse til Liverpool og overlevelsestur til Mellemamerika. Mikkel Kryger har mange ture foran sig i påsken. Foto: Polfoto
Annonce:
Følg Ferie

Påsken står for døren, og for mange danskere står den på påskehygge med familien.

Det gør den også for Go'Morgen Danmark-værten Mikkel Kryger, der skal i sommerferie med sin lille familie, der består af kæresten, Mill Mynthe, og deres et-årige søn, Max.

Men det bliver ikke kun afslapning med kæresten og sønikke i sommerhuset for Mikkel Kryger, der holder lang påskeferie.

Den 34-årige tv-vært, som er kæmpestor Liverpool-fan, skal nemlig også undvære sin søn for første gang nogensinde. Det skal han, når han og hans far drager afsted mod 'Big Ben-landet' for at se yndlingsholdet spille mod Crystal Palce på hjemmebanen 'Anfield' i næste weekend.

Annonce:

- Det bliver helt specielt (at undvære sønnen, red.). Det bliver hårdt. Jeg kommer til at savne ham sindssygt meget. Han er lige et år gammel, så han er i den alder, hvor der sker rigtig meget, og hvor han forstår rigtig meget, så det bliver meget svært at sige farvel til ham og rejse væk på den måde, siger Mikkel Kryger til Ekstra Bladet.

Påsken banker på døren: Her vil vi hen

Har aldrig set et mål
Det er fjerde gang, at Mikkel Kryger tager med sin far over for at se Liverpool spille, og turene betyder meget for dem begge, fortæller han.

- Det er bare ren hyggetid med mig og farmand. Det har vi det rigtig godt med. Så går vi ud og hygger og drikker et par øl og spiser lidt 'fish and chips'. Det er bare skidehyggeligt, og så er Liverpool en skide fed by, siger tv-værten, der trods de foregående ture til fodboldbyen stadig har det til gode at få set et mål:

- Vi har ikke set et mål overhovedet på noget tidspunkt. Alle kampe, vi har set, er endt 0-0, så det er lidt kedeligt, men det har tilgengæld også været vores undskyldning for at blive ved med at tage tilbage, griner han.

Føler du dig også snydt? Derfor smager øllen dårligere på flyet

Annonce:

Skal undvære sønnike igen
Turen til Liverpool bliver dog ikke den eneste gang, Mikkel Kryger skal undvære sin lille søn. I slutningen af måneden drager han nemlig hele vejen rundt på den anden side af jorden i seks dage i forbindelse med optagelserne til et nyt program på TV2 Zulu.

- Jeg skal til Nicaragua (Republik i Mellemamerika, red.) og lave et overlevelsesagtigt program, hvor jeg skal ud i regnskoven og leve med nogle stammefolk. Det glæder jeg mig meget til, siger Mikkel Kryger, som får meget svært ved at undvære lille Max.

- Da jeg tænkte konkret på, hvad det kommer til at betyde, at jeg skal over på den anden side af jorden og være SÅ langt væk, der blev jeg helt rørstrømsk og fik næsten tårer i øjnene, siger han og fortsætter:

- Jeg blev helt sådan: 'Gud, jeg skal virkelig langt væk fra ham'. Det bliver hårdt. Jeg glæder mig helt vildt meget til turen og oplevelsen, men jeg har ikke lyst til at være væk fra ham. Jeg har jo lyst til at være sammen med ham hele tiden.

Babyboom på morgen-tv - endnu en vært er blevet far

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: