Grebet på fersk gerning: Havde kufferterne proppet med hotellets ting

Familie havde både hapset hårtørreren, et par bøjler og nogle pyntegenstande fra hotel på Bali

Der kan godt gå sport i at snuppe småting med hjem fra et hotelophold. En indisk familie tog dog den sportgren lidt for langt. Foto: Colourbox
Der kan godt gå sport i at snuppe småting med hjem fra et hotelophold. En indisk familie tog dog den sportgren lidt for langt. Foto: Colourbox

De fleste har nok prøvet at snuppe en souvenir eller to med fra hotelværelset – en shampoo, en kuglepen eller måske et par badetøfler. Men en indisk famile viste sig for nylig at være særligt langfingrede, da de tjekkede ud fra et hotel på Bali.

De blev taget på fersk gerning med kufferterne fyldte af tyvekoster. De havde blandt andet snuppet en hårtørrer og pakket den ind i et af hotellets håndklæder, et par bøjler og noget kurveflet fra deres værelse.

Det skriver The Independent

En video af hotellets sikkerhedspersonale, der tømmer den indiske families tasker, er siden gået viral på de sociale medier. Den viser, hvordan de hiver den ene tyvekost efter den anden op af taskerne - udover foromtalte hårtørrer, har familien bl.a. også snuppet en sæbedispenser og viklet den ind i et håndklæde.

'Jeg skal nok betale. Undskyld'

Familien på ni fra Indien var ved at tjekke ud, da rengøringspersonalet opdagede, at der manglede en masse ting fra værelset. Derefter blev sikkerhedsfolkene kaldt ud for at tjekke deres kufferter.

- Kan du forklare det her? lyder det fra en af de ansatte, da de finder en grøn krukke rullet ind i et håndklæde – og en anden lille krukke – nede i en rygsæk.

- Jeg skal nok betale. Undskyld, lyder det fra en af gæsterne.

Se også: Amerikansk turist taget i at stjæle fra Auschwitz

Men det får bare hotelpersonalet til at blive vrede på manden.

- Det handler ikke om penge. Jeg ved godt, at I har masser af penge, men det her er bare respektløst, siger en af de ansatte, mens han peger vredt mod gæsten.

De to krukker blev lagt oveni den bunke af ting, familien havde hapset. Det lokale politi oplyser i et opslag på Facebook, at familien erkendte deres fejltagelse, undskyldte og leverede de stjålne ting tilbage. De ting, der ikke blev fundet, betalte de for. 

Se også: Heftig debat! Må man tage mad med fra hotel-buffeten?

53 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Hent flere
Hent flere