Gustav forsøgt røvet på ferien: Det var en forfærdelig oplevelse

Realitystjernen blev forsøgt røvet på sin ungdomsferie til Malaga, da han var 18 år

Gustav var tæt på at blive røvet på en ferie i sine helt unge dage. Foto: /ritzau/Philip Davali
Gustav var tæt på at blive røvet på en ferie i sine helt unge dage. Foto: /ritzau/Philip Davali

Sommerferien er ved at være ovre, og det, synes vi på Ekstra Bladet, giver en anledning til en såkaldt 'trip down memory-lane'. Derfor har vi hørt Gustav, hvilken ferieoplevelse han husker tilbage på som den værste.

Burberry, Gucci og Louis Vuitton.

Det er tre kendte og yderst dyre mærker. Og så er det mærker, som realitystjernen Gustav var iklædt fra top til tå, da han var på ungdomsferie med sine veninder i Malaga, da han var en ung knægt på 18 år.

De dyre mærker skabte dog lidt for meget opmærksomhed en af aftenerne, fortæller Gustav.

- Vi havde kørt en tradition om at tage til Malaga hver sommer, siden vi var 15 år, men da jeg var 18, var der en aften, hvor nogle afrikanere ville berøve mig. De løb efter mig og råbte og skreg, fordi de ville have mit tøj.

Se også: Stamgæst for alle pengene: Ingelise har besøgt det samme hotel 54 gange

En forfærdelig oplevelse
På trods af Gustavs ihærdige forsøg på at stikke af, blev han indhentet af de tre mænd, der ville have hans dyre mærkeltøj. Men Gustav formåede alligevel at redde sig ud af den skræmmende situation:

- Jeg fortalte dem, at det (tøjet, red.) var fake. Jeg sagde til dem, at de bare kunne tage det, men at de skulle vide, at det ikke havde nogen værdi, fordi jeg havde købt det i de der gadeshops, der er dernede, fortæller Gustav, der taler flydende spansk og derfor let kunne kommunikere med mændene.

- De hoppede heldigvis på den. Det er da sjovt at tænke på, at jeg var så tæt på at blive røvet, men så ikke blev det alligevel. Men det var virkelig også en forfærdelig oplevelse. Jeg var pisse bange og råbte og skreg. Jeg var en lille lort dengang, der kun vejede halvtreds kilo. Det var skræmmende at have tre mænd løbende efter mig.

Se også: Go'Morgen Danmark-vært: Jeg fik næsten tårer i øjnene

Hawaii til efteråret
I år har sommerferien stået på lidt roligere atmosfærer for realitystjernen. Faktisk så rolige atmosfærer, at han slet ikke har været afsted.

- Min sommmerferie bliver udskudt til oktober. Jeg er i gang med at spare op, fordi jeg skal til Hawaii i to uger med min bedste ven Rebecca fra 1. oktober.

Planerne på eksotiske Hawaii er dog ikke helt så rolige, som man ellers kunne forestille sig. Gustav vil nemlig meget gerne prøve at hoppe ud fra et fly.

- Det gad jeg virkelig godt. Nu har jeg prøvet at bungyjumpe, svømme med hajer og jeg ved ikke hvad. Dengang jeg lavede 'Gustav og Linse på udebane' (TV3-program, red.) blev jeg udsat for så mange mærkelige ting, og jeg kan godt lide, når det er sådan lidt farligt, at man får et sug i maven.

Indtil videre har Gustav dog ikke fået lokket sin veninde med på idéen:

- Jeg har ikke helt overtalt hende endnu, men hvis hun ikke vil, så gør jeg det stadig selv, afslutter han.

Reese Witherspoon nyder i øjeblikket sommeren på en ferie med hele familien. Inklusiv hendes teenagedatter, som ligner Reese på en prik. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP Ferie - 13. jul. 2017 - kl. 06:26 Hollywood-stjerne deler familie-billede: Kan du se forskel?

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen