Halvnøgen Hollywood-stjerne til frit skue nær verdensberømt turistattraktion

En statue af Jurassic Park-stjernen Jeff Goldblum i bar overkrop har i den seneste uge ligget til frit skue for alle i midten af London

En statue af Jeff Goldblum har den seneste uges tid ligget placeret nær Tower Bridge i London. Foto: Joel Ryan/AP
En statue af Jeff Goldblum har den seneste uges tid ligget placeret nær Tower Bridge i London. Foto: Joel Ryan/AP
Følg Ferie

Mange vil mene, at Jurassic Park-filmene er noget nær kult, og at de gode gamle med Jeff Goldblum i hovedrollen er stadier over de nye med Chris Pratt som frontfigur.

For selvom man i den grad må sige, at den 39-årige Chris Pratt er en velskåret herre, så må man samtidig konstatere, at den 26 år ældre Jeff Goldblum gennem tiden også har formået at holde kroppen tip top tunet.

Om det er derfor, at London har besluttet at benytte sig af en halvnøgen Goldblum til at hylde Jurrasic Park-seriens 25-års jubilæum er uvist, men ikke desto mindre har den 65-årige Hollywood-stjerne den seneste uges tid ligget til fri skue for turister ved den ikoniske bro Tower Bridge i den engelske hovedstad.

Det skriver CNN.

Den enorme statue af Hollywood-stjernen med åben skjorte blev placeret ved den berømte turistattraktion onsdag den 18. juli og blev pillet ned torsdag den 26. juli, men har i den grad nået at få besøgende til at flokke til i løbet af de otte dage ved den ikoniske bro.

Nationalpark raser: Turister ødelægger dinosaur-spor

Goldblum tager drillerier i stiv arm
Flere Twitter-brugere har dog også påpeget den humoristiske posering og har delt billeder, hvor de drillende poserer på selvsamme måde som Goldblum: Nemlig halvslængt på siden, som han gjorde i en scene i en af filmene, hvor han netop var blevet angrebet af en Tyrannosaurus rex.

Se et billede af statuen herunder (artiklen fortætter under billedet):

Og det tyder på, at Jeff Goldblum også finder statuen og Twitter-brugernes drillerier humoristisk, for den 65-årige skuespiller har siden hen 're-tweetet' mange af de sjove billeder.

Se et par af dem herunder (artiklen fortsætter under billedet):

Flere mener dog, at Londons hyldest til Jurrasic Park og Jeff Goldblum er bizar, da byen ingen forbindelse har til filmene.

Ikke desto mindre har det ifølge CNN krævet hele 250 arbejdstimer at få færdiggjort den enorme statue, som er knap otte meter høj og vejer knap 150 kilo.

Største investering nogensinde: Nu går det løs i dansk park

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind