Annonce:
Annonce:

Han cyklede fra Indien til Sverige for kærligheden

Indiske Pradyumna Kumar Mahanandia tager et ekstra tråd i pedalerne for kærligheden - en rejse uden lige

Indiske  Pradyumna Kumar Mahanandia cyklede mere end 7000 km for at komme til sit livs kærlighed. (Illustration: Colourbox/Nini Nielsen)
Indiske Pradyumna Kumar Mahanandia cyklede mere end 7000 km for at komme til sit livs kærlighed. (Illustration: Colourbox/Nini Nielsen)
Annonce:
Følg Ferie

Et Facebook-opslag, som i skrivende stund er blevet delt 82.246 gange og har fået 114.744 likes, fortæller historien om ubegrænset og forudsagt kærlighed.

Historien, som indeholder både en profeti, afsavn, stædighed, en ekstrem lang cykeltur og en lykkelig slutning, handler om indiske Pradyumna Kumar Mahanandia og svenske Charlotte Von Schedvin og er ret så inspirerende.

Januarudsalg bedre i udlandet: Her er der penge at spare  

Den begynder kort tid efter Pradyumna Kumar Mahanandias fødsel.

Skrev profeti
Her skrev en astrolog i den nyfødte drengs landsby nemlig en profeti om barnets liv på et palmeblad. Den skulle vise sig at ramme vanvittigt præcist.

'Du kommer til at gifte dig med en pige, som ikke er fra landsbyen, ikke fra distriktet, end ikke fra dette land. Hun vil være musikalsk, eje junglen og være født i tyrens tegn', stod der.

Annonce:

Kvinde mister langsomt synet – rejser verden rundt med kamera  

Et halvt liv gik. Og en aften i 1976 i Indien mødte Pradyumna Kumar Mahanandia, som nu blev kaldt Pikej, 19-årige Charlotte Von Schedvin i Indien.

Hun var svensk, hendes familien ejede skov i hendes hjemland, hun forestillede sig et liv som musiklærer, og hun var født i tyrens tegn.

De to blev hovedkulds forelskede og giftede sig.

 

Havde ikke råd til flybillet
To år efter deres første møde var Charlotte tvunget til at rejse hjem til Sverige, men planen blev, at det forelskede par skulle genforenes i Sverige, når Pikej havde afsluttet sit studie.

Det gjorde han. Men en flybillet fra Indien til Sverige havde han ikke råd til. Det skulle dog ikke forhindre ham i, at tilbagelægge afstanden mellem ham selv og hustruen.

Han solgte sine ejendele og købte en cykel, skriver Daily Mail, som efter Facebook-opslaget har haft kontakt til Pikej.

Eksklusiv liste: Dansk hotel blandt verdens bedste  

Den unge mand cyklede gennem Pakistan, Iran, Tyrkiet, Bulgarien, det daværende Jugoslavien, Østrig, Tyskland og Danmark for til sidst – efter fire måneder og med mere end 7000 km lagt bag sig – at ramme Sverige.

 

Her blev han genforenet med Charlotte, eller bare Lotta, og 40 år senere er de stadig gift.

 

Det er da en rejse ud over det sædvanlige.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
København skal være en by i provinsen
Annonce:
Annonce:

... Dom over Haas

Annonce:
Annonce: