Hash-hotel tilbyder 'healende' cannabis-massage

I Colorado findes der nu to hoteller, der tilbyder gæster cannabis-venligt ophold, som inkluderer marihuana med morgenmaden, frit rygeudstyr og tilbud om 'healende' cannabis-massage

Røgen er givet fri i Colorado (Foto: Rafael Castillo/Flickr)
Røgen er givet fri i Colorado (Foto: Rafael Castillo/Flickr)
Følg Ferie

Rejsende, der er glade for marihuana, bør slå et smut forbi Denver, Colorado. Udover at statens lovgivning er meget cannabis-venlig, finder man nemlig også to hoteller, de såkaldte 'Bud and Breakfast', som gør det afslappende stof til en stor del af hotelopholdet. Det skriver The Telegraph.

Læs også: Colorado er nyt hot spot for cannabis-turisme

Gæster kan bl.a. få en 'wake and bake' morgenmad, som må forstås som en morgenmad, der inkluderer en god 'koger'. Alle måltider på de to hoteller er sammensat, så de bedst muligt lever op til forventninger hos en gæst, som 'har fråderen på', og der er mulighed for at nyde en massage, hvor der bliver brugt olier med et højt indhold af cannaboiderne THC, CBD og CBN (virksomme stoffer fra planten Cannabis sativa, red.).

Bag hotellerne står den tidligere advokat, Joel Schneider, og hans kone, Lisa Shcneider, som flyttede fra New York til Colorado – staten som sidste år indførte en mere afslappet marihuana-lovgivning – for at gøre karriere inden for cannabis-industrien.

Gisele Bündchen go home – verdens mest sexede er kåret!

Selvom de fordomsfulde måske hurtigt forfalder til at tro, at et ophold på et af hotellerne vil være den rene rusmiddel-fest, er det ikke korrekt. F.eks. serverer hotellerne ikke stærk alkohol.

– Vi oplever, at de fleste personer, som ryger, ikke er de store alkoholtilhængere. De tager et enkelt glas vin eller en øl, men ellers drikker de ikke det store, fortæller Lisa Shcneider til The Telegraph.

Indtagelse af cannabis – i alle tænkelige former – er kun tilladt i hotellernes fællesområder. Det sociale element var nemlig den bærende idé, da parret besluttede at åbne hotellerne.

– Når jeg boede på hoteller, gik jeg ud på toilettet og tændte for udsugningen, når jeg røg. Jeg indså, at det jo slet ikke var sjovt, og at jeg mistede det sociale aspekt af rygningen, siger Joel Schneider og tilføjer:

– Cannabis er ment til at blive delt.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind