Annonce:
Annonce:

Havde det rigtige navn: Joe fik gratis rejse til Mallorca

En vennegruppe inviterede en fremmed fyr på en All Inclusive-rejse til Mallorca, fordi deres kammerat med samme navn ikke kunne komme med alligevel

Joe Mcgrath fik en gratis rejse til solrige Mallorca, fordi han tilfældigvis havde det 'rigtige' navn. Foto: Henning Hjorth/Polfoto
Joe Mcgrath fik en gratis rejse til solrige Mallorca, fordi han tilfældigvis havde det 'rigtige' navn. Foto: Henning Hjorth/Polfoto
Annonce:
Følg Ferie

'Hej Joe. Ville du overveje at tage på ferie med ni komplet fremmede mennesker, hvis de allerede havde arrangeret fly og hotel med All Inclusive?'

Sådan en besked poppede op hos Joe McGrath's, da han åbnede sin Facebook i forrige uge.

Beskeden kom fra Dan Gobio, som var en del af en venneguppe på 10 mennesker, der i weekenden skulle afsted på en All Inclusive-ferie til den turistpopulære ø Mallorca.

Kort tid inden afrejse måtte en af vennerne dog aflyse, og da resten af vennegruppen ikke syntes, at rejsen skulle gå til spilde, besluttede de sig for at finde en person med det samme navn,  som dermed kunne overtage alle billetterne.

Det skriver BBC.

Verdens største krydstogtskib: Prøv den 10-etager høje rutsjebane

Annonce:

'Jeg må være lidt skør'
Vennerne, som kommer fra byen Bristol i England, skrev derfor til alle de 'Joe McGrath's', de kunne finde på Facebook, i håbet om, at der var én, der ville med dem til Mallorca, hvor de skulle fejre 30 års fødselsdag.

- De skrev til 15 andre, der hed Joe Mcgrath, på Facebook, og kun en var dum nok til at svare, og det var mig,« siger Joe Mcgrath til BBC.

Til at starte med troede Joe Mcgrath, at det var en joke. Men efter at have talt med en af drengene over telefonen gik det op for ham, at venner virkelig ville invitere ham på en gratis ferie.

- Jeg må være lidt skør, for jeg var virkelig klar på det, siger han til BBC.

Joe McGrath siger også, at han allerede nu har planer om at besøge sine nye venner i Bristol samt tage dem med til Manchester, hvor han selv bor.

Påskerejser næsten udsolgt: Her er løsningen

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: