Hele Danmarks tennisbabe nyder bikinilivet i ferieparadis

Caroline Wozniacki nyder i øjeblikket livet og kærligheden i fereparadiset på Maldiverne

2018 har været en succes på tennisbanen for Caroline Woziniacki, som nu tager en fortjent pause i eksotisk ferieparadis. Foto: Edgar Su/Ritzau Scanpix
2018 har været en succes på tennisbanen for Caroline Woziniacki, som nu tager en fortjent pause i eksotisk ferieparadis. Foto: Edgar Su/Ritzau Scanpix

2018 kan meget vel betragtes som karrierens bedste for Danmarks mest suveræne kvindelige tennisspiller, Caroline Wozniacki, som både har servet sig til sin første grand slam samt for en stund generobrede førstepladsen på ranglisten.

Det er dog ikke en loppetjans at være elitesportsudøver, og derfor skal der også findes tid til at slappe af og lade kroppen restituere, og det er lige præcis, hvad Wozniacki gør i øjeblikket.

Hele Danmarks tennis-darling numero uno er nemlig draget til det eksotiske ferieparadis Maldiverne i det Indiske Ocean sammen med sin forlovede, David Lee.

Det afslører både Wozniacki samt den pensionerede basketballspiller på deres Instagram-profiler.

Mens Caroline Wozniacki har delt flere pool-billeder, hvor hun blandt andet står i bikini i solnedgangens skær samt et billede, hvor hun drøner med fuld fart ned ad en vandrutsjebane, har David Lee hovedsageligt brugt Instagram til at slå fast for alle, at forelskelsen blomstrer på livet løs mellem parret.

- Lykken er at tilbringe tid med dem, du elsker, og skabe minder, der varer hele livet, skriver David Lee således til et billede, hvor han går hånd i hånd med den danske tennisspiller.

Se billedet herunder (artiklen fortsætter under billedet):

Caroline Wozniacki virker da også til at synes godt om den romantiske kærlighedserklæring fra manden, hun blev forlovet med sidste år.

- Jeg elsker dig, mit et og alt, har hun således kommenteret opslaget fra David Lee.

Den unge danske topmodel Josephine Skriver er ikke bange for at vise sig frem på Instagram. Foto: All Over Ferie - 25. aug. 2017 - kl. 13:39 Brystbombe! Dansk supermodel viser barmen frem

På ferie med tidligere Bendtner-flirt
Det forelskede par befinder sig på Maldiverne med blandt andet Mads B. Melskens Staberg samt Anne-Sofie Melskens Staberg, som tidligere er blevet sat i forbindelse med den nu voldsdømte fodboldspiller Nicklas Bendtner.

Du kan se Caroline Wozniackis feriebilleder herunder:

Vis dette opslag på Instagram

Maldives pool party! #friends #laughter #vacay

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Vis dette opslag på Instagram

Sliding in to the off-season like... #bigkid

Et opslag delt af Caroline Wozniacki (@carowozniacki) den

Se også: Nina Agdal i hedt poolkys med kæresten

87 kommentarer
Vis kommentarer

Skærm

Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere