HELT vild safari: Gepard hopper ind i bil til turister

Safari med ekstra spænding: Mickey McCaldin fik en del mere for pengene, end han havde regnet med, da han tog på safari i Kenya

En meget nysgerrig gepard valgte i midten af juni at tage en tur med safarijeep i vildtreservatet Masai Mara i Kenya – vel at mærke en safarijeep, som havde turister med. Det skriver Daily Mail.

Metal leder som bekendt strøm. Det gælder også for en selfie-stang, som man ikke skal hive frem i uvejr. (Foto: Chamerastry/Flickr) Elektronik Selfie-stang skyld i dødsfald da lynet slog ned

På bagsædet, hvor geparden hoppede ind, sad irske Mickey McCaldin, som trods det ekstraordinære besøg virkede ganske rolig.

Faktisk virkede han langt hen ad vejen til at nyde, at få en del mere for sine safari-penge, end han havde regnet med, da han steg ombord.

Pas på med selfiestangen (Fot: Flickr/Philippe Put) Ferie Ung kvinde falder i døden fra bro i selfiestang-ulykke

Det vilde dyr opførte sig da også helt roligt på bagsædet – faktisk virkede det mest som om, at dyret – som en anden huskat – var klar til at kravle op på skødet af den irske bagsædepassager.

Episoden blev fanget på kamera af David Horsey, der er fra Mombasa i Kenya og ven af den trods alt lidt anstrengte bagsædepassager. Han fangede også da geparden hoppede op (se billede nedenfor).

 

David Horsey fortæller til Daily Mail:

– Jeg har aldrig set noget lignende. Geparden var overhovedet ikke bange for at komme helt tæt på os. I begyndelsen virkede Mickey faktisk helt afslappet ved situationen, men jeg tror nu alligevel, at han var lidt bekymret for om dyret ville hoppe op på skødet af ham – det ønsker man sig ikke.

Se mine søde hundehvalp... Eller bjørn! (Foto:  Flickr/flowcomm) Ferie Mand opdager efter to år at hans 'hunde' er bjørne

Gruppen i jeepen havde fulgt geparden og dens familie et par dage, inden den nysgerrigste og måske også modigste af dem, moren, valgte at hoppe ombord.

– Jeg tror, familien var blevet vant til jeepen, så moren valgte at hoppe ind – sikkert for bedre at kunne se. De havde ikke nedlagt et bytte et par dage, siger David Horsey og fortsætter:

– Da hun havde fået stillet nysgerrigheden, hoppede hun ned igen uden noget drama, siger David Hersey.

86 kommentarer
Vis kommentarer