Her åbner The Hunger Games forlystelsespark

Hvis Harry Potter kan have sin egen forlystelsespark, kan Katniss Everdeen vel også

Gad vide om Jennifer Lawrence får fri entre i parken? (Foto: Gage Skidmore/Flickr)
Gad vide om Jennifer Lawrence får fri entre i parken? (Foto: Gage Skidmore/Flickr)

Der har længe floreret rygter om, at en Hunger Games forlystelsespark ville åbne, og nu er rygterne blevet bekræftet.

Filmselskabet Lionsgate Entertainment, som står bag filmserien med Jennifer Lawrence i hovedrollen som Katniss Everdeen, annoncerede nemlig før påske, at de har indgået et samarbejde med Dubai Parks and Resorts, og at Hunger Games temaparken vil være klar til at tage imod sine første gæster til oktober 2016.

Se også: De 5 mest europæiske byer – som ikke ligger i Europa

Hvis de vanvittige udfordringer, som Katniss Everdeen møder i den populære filmserie, der indtil videre har indtjent over 14 milliarder kr. på verdensplan, tryllebandt dig, vil du højst sandsynlig også blive det i den kommende park. Besøgende i parken får nemlig ifølge pressemeddelelsen mulighed for at prøve kræfter med forlystelser, der er inspireret af de prøvelser, som hovedrolleindehaveren går igennem i filmen.

Se også: Minder ER bedre end diamanter

Men vil du spænde buen, på samme måde som Oscar-vindende Jennifer Lawrence gør i filmene, skal du dog investere i en flybillet til Dubai. Det er nemlig her, den fire millioner kvadratmeter store forlystelsespark kommer til at åbne.

Se også: De 10 bedste rejser i hver deres kategori

Parken forventes at tiltrække mere end tre millioner gæster pr. år og kommer til at byde på 27 forskellige højteknologiske forlystelser og attraktioner.

Den sidste film i Hunger Games filmserien, The Hunger Games: Mockingjay – Part 2, har premiere til november i år og kommer altså ca. et år før, fans får mulighed for selv at kaste sig ud i oplevelserne.

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere