Her drømmer danskerne om at rejse hen om vinteren

Når vinteren er mørk og kold, drømmer danskerne sig mod varmere himmelstrøg. Se hvilke destinationer vi søger mest på, når vi jagter inspiration på nettet

Dansker leder efter destinationer med varme, når de skal finde rejsemål om vinteren. (Foto: Thomas Depenbusch/Flickr)
Dansker leder efter destinationer med varme, når de skal finde rejsemål om vinteren. (Foto: Thomas Depenbusch/Flickr)

Når kalenderen viser januar eller februar, og det eneste lys kommer fra arkitektlampen, driver tankerne hos mange danskere mod lande med masser af sol og lunere temperaturer. Og i årets to første måneder har særligt to destinationer været genstand for massiv interesse, når danskerne har søgt på nettet efter inspiration til deres næste ferierejse.

Bali scorer førstepladsen, mens Thailand ligger på en sikker andenplads over mest søgte rejsemål på Jysk Rejsebureaus hjemmeside jr.dk

Se også: 10 tips til fede storbyer du IKKE har besøgt  

– Vi oplever en meget livlig interesse for Bali, hvor vi har dobbelt så mange søgninger i forhold til samme periode sidste år, og antallet af kunder er mere end fordoblet siden 2012. Thailand holder fortsat dampen oppe, som det oversøiske land flest danskere ønsker at rejse til i vinterhalvåret, siger Niels Amstrup, direktør i Jysk Rejsebureau, i en pressemeddelelse.

Hverken Bali eller Thailand er nye destinationer på det danske rejsemarked. Derfor har Jysk Rejsebureau fundet nogle gode tips til anderledes oplevelser på hver destination.

Se også: Bandlyst fra at flyve: Tævede sin gravide kone foran børnene  

Bali

Amed: Stranden har sort vulkansk sand. Tag dertil for en lidt mere uberørt del af Bali. De flotteste rismarker og hyggelige småbyer findes i dette område.

Nusa Lembongan: Det tager ikke lang tid at sejle derover fra Bali, og der er mulighed for at bo på øen. Øen er autentisk og ikke så besøgt som Bali. Visse tidspunkter af året er det desuden muligt at snorkle og dykke med rokker.

Menjangan: Helt oppe i det øverste nordvestlige hjørne ligger Menjangan-øerne. Her er der mulighed for god dykning, og så er der lækre strande, hvor der ikke kommer så mange turister. Det er muligt at overnatte på øerne.

Thailand

Lake House: Bo på husbåd og sejl rundt på den uberørte og meget smukke sø Khao Laem beliggende i det nordvestlige Thailand. Husbåden er bygget som en moderne udgave af de traditionelle thailandske husbåde, som lokalbefolkningen bor på.

Den nordlige Andamaner-kyst: Der er masser af øer med få turister som f.eks. Koh Phayam, Koh Chang Noi og Koh Phra Thong. Tag på eventyr med Andaman Snorkel Discovery. Det er måske den bedste snorkling i verden.

(Foto: YouTube) Ferie - 1. mar. 2016 - kl. 16:15 Valgkamp i luften: Sådan vinder flypassagerer gratis rejse  

0 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere