Her er årets danske hotel

Blandt kæden Small Danish Hotels' 85 hoteller, er årets bedste nu kåret, og det er gæsterne, der har fældet dommen med en begrundelse om fremragende værtsskab

Agerskov Kro og Hotel er kåret til årets hotel. (Foto: PR)
Agerskov Kro og Hotel er kåret til årets hotel. (Foto: PR)

Landets mest anbefalelsesværdige hotel ligger i Sønderjylland. Det er dommen, efter gæsterne hos hotelkæden Small Danish Hotels har udpeget sønderjyske Agerskov Kro og Hotel til årets bedste.

Foruden at være det hotel, som gæsterne helst ville anbefale andre, er valget begrundet med hotellets høje niveau inden for værtsskab, service og gastronomi.

Se også: Kvinde vandrede 16.000 km: Jeg måtte forklæde mig som en mand

Gennem hele 2015 har gæsterne modtaget et spørgeskema efter endt ophold på et af kædens 85 hoteller i Danmark. Prisen tildeles udelukkende på baggrund af gæsternes anbefalinger.

– Det giver prisen en særlig pondus, at det er hotelgæsterne selv og ikke et eller andet branchepanel, der kårer vinderen. Gæsterne vurderer hotellerne ud fra en række kategorier som modtagelse, værtsskab og restaurantoplevelse, så derfor er det en prestigefuld pris at vinde, siger Jørgen Christensen, der er direktør hos Small Danish Hotels i en pressemeddelelse.

Hyldest til driftige kroejere
Prisen som årets hotel er netop blevet overrakt på Small Danish Hotels årlige generalforsamling. Og prisen har først og fremmest til formål at sætte fokus på kvalitet samt at hylde de driftige kro- og hotelejere, der fra gæsternes perspektiv, gør det bedst.

Her ses værtsparret på Agerskov Kro og Hotel, Bodil og Peter Otto. (Foto: PR)
Her ses værtsparret på Agerskov Kro og Hotel, Bodil og Peter Otto. (Foto: PR)
 

Se også: Luksus til lavpris: 5 rejsemål du ikke vidste du havde råd til

– Der findes nogle perler i det danske hotellandskab, og de holdes i live takket være en beundringsværdig, daglig indsats, som i den grad fortjener et skulderklap. Samtidig er kåringen et nyttigt pejlemærke for folk, der leder efter et godt sted at tage på hotelophold, fordi det er andre hotelgæster, der har anbefalet det ud fra egne oplevelser, siger Jørgen Christensen

Agerskov Kro og Hotel vandt sidste år Oplevelsesprisen 2015 i kategorien ’Ophold’, og med Small Danish Hotels' pris for årets hotel, som fornem tilføjelse, skulle blækket fra danskernes blåstempling ikke være sådan lige at tørre af.

Se også: Penge tilbage i skat? Her skal du rejse hen

3 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere