Annonce:
Annonce:

Her er de 14 mest bizarre spisesteder i verden

Spis dig mæt under et simuleret jordskælv eller få smæk af en sygeplejerske. Vi har fundet 14 af de mest særprægede restauranter i verden

Heart attack Grill - her spiser folk, der vejer over 160 kg, gratis. (Foto: Flickr/Kurtis Garbutt)
Heart attack Grill - her spiser folk, der vejer over 160 kg, gratis. (Foto: Flickr/Kurtis Garbutt)
Annonce:
Følg Ferie

Af og til støder man på en café eller restaurant, der er så sær, at man har svært ved at afgøre, om man egentligt synes, den er mest gal, mest genial eller bare enormt gakket.

Er pølseformet chokoladeis i en natpotte for eksempel en god idé? Er middag serveret under et simuleret jordskælv? Eller en middag i selskab med en mumitrold?

Momondo.dk har samlet en liste med 14 af verdens mest mærkværdige spisesteder – tjek listen, og find ud af, om der er noget, der kunne friste.

Denne restaurant har hverken tjenere eller kassemedarbejdere

Annonce:

Barbie Café – Taipei
Pink, pink og mere pink. Barbie Café i Taipei er alle prinsessers drøm – med strutskørter, diademer og glitter i lange baner. Og så er det svært ikke at trække på smilebåndet over den selvironiske musik, der vælter ud af højttalerne: Lige fra Madonnas 'Material Girl' til Gwen Stefanis 'Rich Girl' og, selvfølgelig, Aquas 'Barbie Girl'.

Rainforest Café – London


Det burde ikke komme som nogen overraskelse, at det er noget af en fugtigvarm affære at spise på Rainforest Café i London. Som navnet lover, indtager man sin mad under tropiske forhold. Omgivet af grønne planter, eksotiske fisk, vandfald, junglelyde og animeret dyreliv.

Caféen hitter især hos unge eventyrspirer, der har det så sjovt, at det godt kan kræve lidt overtalelse at få dem til at slå rumpen i sædet.

Corner Perk Café – Bluffton
I Bluffton, South Carolina, er The Corner Perk Café kendt for sine usædvanligt godhjertede besøgende. Det hele startede, da en kunde efterlod en $100-seddel med den besked, at pengene skulle bruges på at betale regninger for folk, som havde det svært.

Annonce:

Den generøse gæst er siden vendt tilbage flere gange, og i dag samles der mange gode samaritanere på caféen, hvor de sætter en ære i at redde andre menneskers dag. Én lille gestus ad gangen.

Sherlock Café – Shanghai
Hvis du ikke kan få nok af Sir Arthur Conan Doyles tidløse detektiveventyr, så er denne café i Shanghai lige noget for dig. Caféen, der også bærer det passende navn '221B Baker Street', giver en perfekt anledning til at få luftet Deerstalker-hatten, putte piben i munden og måske opklare, hvem af gæsterne der spiste den sidste cupcake.

Nutella Bar – Chicago/New York
Dette spisested i Chicago indfrier enhver Nutella-nøds største ønsker. Her har de dedikeret en hel afdeling til søde desserter, som kan tage toppen af selv de mest intense chokolade-cravings. Og så har de endda lige åbnet endnu et Nutella-paradis i New York.

Brug en eftermiddag blandt hyldevis af store glas med den italienske nøddeeliksir og spis Nutella på alt fra cookies over muffins til varme pandekager.

Følg med til Genovas labyrint af gyder

Annonce:

Disaster Café – Lloret del Mar
Hvis man mærker et jordskælv, bør man normalt søge i sikkerhed under et solidt fundament. Men på denne besynderlige restaurant ud til den spanske kyst beder de dig om noget andet – bliv ved med at spise.

Disaster Café simulerer nemlig voldsomme jordskælv, der svarer til hele 7,8 på Richterskalaen. Det giver en virkelig speciel madoplevelse, hvor du godt kan regne med at måtte fumle rundt efter både bestik og mad. Et godt tip: Lad det pæne tøj blive hjemme. Det er umuligt ikke at spilde.

Kinderkookkafe – Amsterdam
Som
navnet antyder, er det børnene, der er i centrum på dette skøre sted i Amsterdams skønne og solrige Vondelpark. Den familievenlige restaurant fungerer også som daginstitution og kokkeskole, og her er det de små, der styrer showet. På Kinderkookkafe er det børnene, der laver mad, tager af bordet – og de kommer endda med regningen til dig.

Annonce:

Hajime Robotrestaurant – Bangkok
Kunstig intelligens ligger ikke længere langt ude i fremtiden, men er en mere eller mindre integreret del af hverdagen. Alligevel kan man godt føle sig som en skuespiller i en syret sci-fi-film, når man spiser på Hajime i Bangkok.

Her får man middagen serveret af en vaskeægte (og meget effektiv) robottjener, og som det mest naturlige i verden har man også selskab af en masse dansende robotter i samuraikostumer.

Le Café des Chats – Paris


Selvom de er kendt for kun at være kærlige, når de keder sig, har de reserverede katte aldrig været mere populære. Over hele verden dukker kattecaféer op, og i Paris rider man med på bølgen med den chikke Le Café des Chats. Her kan du nyde en kop te og lidt sødt i selskab med 12 kælne og forkælede katte, der alle er blevet taget ind fra gaden og nu spinder om kap i den hyggelige café.

Annonce:

Hello Kitty Café – Seoul


Også i Seoul forsøger en særlig café at tiltrække katteelskere fra hele kloden. Stedet er nemlig dedikeret til den kommercielle kattedronning over dem alle: Hello Kitty. Hvert eneste stykke bagværk, bestik og slikpapir er smykket med det karakteristiske killingeansigt, og caféen er fyldt med søde souvenirs, som man kan købe med hjem, hvis man ikke allerede er blevet træt af at se på det japanske ikon.

Her tager det en hel dag at handle ind

Moomin Café – Tokyo
For fans af den finske tegneserie med mumitroldene giver det næsten sig selv, hvorfor man skal besøge denne enestående café i Tokyo. Men den er også et oplagt sted for alle, der ikke har lyst til at drikke deres kaffe alene.

Caféen har nemlig gjort sit for, at ingen af gæsterne skal føle sig ensomme – ved at installere mumitrolde i fuld størrelse ved alle bordene. Så har man altid nogen til at holde sig med selskab.

Annonce:

Heart Attack Grill – Las Vegas


Dette spisested er ikke bare skørt. Det er nærmest skandaløst. De snaskede burgere indeholder 8000 kalorier hver, vegetarmenuen består af cigaretter, og de kvindelige tjenere er klædt ud som sygeplejersker, der smækker dig bagi, hvis du ikke opfører dig pænt. Heart Attack Grill i Las Vegas hylder en usund livsstil, og de opfordrer ligefrem til overspisning ved at lade overvægtige på over 160 kg spise gratis.

Maximus Minimus Food Truck – Seattle
I Seattles gader kører der nogle ret specielle og vilde food trucks. Men denne kolossale, metalliske gris tager nu alligevel prisen. Menuen matcher det griseformede ydre, og Maximus Minimus’ specialitet er saftigt, braiseret svinekød. Hvis man skal holde en rigtig grisefest, kan man endda leje det firehjulede svin til at fodre alle gæsterne.

Modern Toilet – Taiwan


Til sidst: rosinen i pølseenden. Muligvis det mest bizarre spisested på hele listen. En restaurant med toilettema. På Modern Toilet er der toiletsæder i stedet for stole, og til dessert får man omhyggeligt fæcesformede chokoladeis serveret i små natpotter. Konceptet er overraskende populært i Taiwan, hvor det har spredt sig som en steppebrand og allerede har over 12 afdelinger. Åndssvagt eller skide skægt? Bedøm selv.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

På Ekstra Bladet skyder vi på alle
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: