Annonce:
Annonce:

Her er de mest (og mindst) familievenlige flyselskaber

Populære lavprisflyskaber såsom Ryanair ligger i bunden, når det kommer til familievenlige flyvninger

Det kan være en udfordring at rejse med børn, og derfor kan det være en god idé at vælge et børnevenligt flyselskab. Foto: Denis Moskvinov/All Over Press
Det kan være en udfordring at rejse med børn, og derfor kan det være en god idé at vælge et børnevenligt flyselskab. Foto: Denis Moskvinov/All Over Press
Annonce:
Følg Ferie

Der er mange ting, man skal have styr på, når man rejser på ferie med børn på slæb, og derfor kan det være en god idé at vælge et flyselskab, som gør det nemmest muligt.

Det kan dog umiddelbart være svært at se sig ud af, hvilke flyselskaber der er mest familievenlige, men heldigvis har hjemmesiden Play Like Mum udført en god omgang research for at finde ud af, hvilke flyselskaber man skal vælge, hvis man rejser med børn.

Det skriver The Sun.

Og allerede nu kan det godt afsløres, at mange af de populære lavprisflyselskaber bestemt ikke ligger i toppen, når det kommer til hverken komfort eller ekstra services for børnefamilier.

Således tager det engelske lavprisflyselskab Flybe sidstepladsen på listen i tæt løb med irske Ryanair og det britiske Jet2.com, der kun lige akkurat er en enkelt tak bedre.

Annonce:

I bunden af listen ligger også Europas næststørste lavprisflyselskab efter Ryanair, nemlig EasyJet, og det samme gør TUI.

Stangstiv mor slog TUI-ansat i skridtet: Nu skal hun i fængsel

Klapvogne og baby på skødet
Play Like Mum er kommet frem til listen ved at sammenligne priser samt forskellige services såsom muligheden for børnemåltider på flyet, reglerne for at tage en klapvogn med gratis samt om børnefamilier kommer først om bord på flyet.

Hjemmesiden har sammenlignet 20 af de største flyselskaber i verden og har udover allerede nævnte ting også kigget på, hvorvidt det f.eks. koster ekstra at have en baby siddende på skødet på flyveturen, og om man kan reservere sæder gratis eller ej.

Kun to flyselskaber tilbød ifølge undersøgelsen alle pågældende faktorer, og det var British Airways og Emirates. På en delt andenplads ligger Virgin Atlantic, Air France og Lufthansa.

Annonce:

I midten af listen finder man selskaber som Norwegian og Thomas Cook, der opfyldte fem af de otte kriterier, som Play Like Mum vurderede efter.

Du kan se hele listen her.

Børn bidt til blods af væggelus på fly

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Søren Pind er gået fra snøvsen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: