Her er de ti mest eftertragtede Airbnb-boliger

Når personer booker en bolig hos Airbnb, vil de have andet end kedelige 'almindelige' boliger

Her kan man kun få en dejlig ferie - derfor er træhytten i Atlanta, Georgia også den mest populære af Airbnb's boliger. (Foto: Airbnb)
Her kan man kun få en dejlig ferie - derfor er træhytten i Atlanta, Georgia også den mest populære af Airbnb's boliger. (Foto: Airbnb)
Følg Ferie

Den stramt opredte dobbeltseng på diverse hoteller er blevet for kedelig for verdens mere vovede rejsende – dem som ikke altid tyer til pakkerejsen med afhentning i lufthavn, halv- eller helpension og pool lige uden for terrassedøren.

De vil opleve verden på nye måder – fra nye sovepladser.

Det er i hvert fald den sandhed, som boligudlejningssitet Airbnb oplever blandt deres kunder.

Få 5-stjernet luksushotel til 2-stjernet pris

Selskabet har for nylig offentliggjort en top ti over de mest eftertragtede boliger på sitet – og den gammeldags dobbeltseng i et værelse, som til forveksling kunne ligne et hotelværelse, har end ikke opnået en plads på listen.

I stedet hitter mere eventyrlige boligformer, som hytter i trætoppene, igloer i sneen, topmoderne huse midt i ørkenen eller minimale loftslejligheder midt i verdens mest pulserende storbyer.

1. Hytte i trætoppene i Atlanta, Georgia, USA.

'Det her er nok en af de mest unikke oplevelser, som min hustru og jeg nogensinde har haft,' skriver Matthew i sin anmeldelse af træhytten i Atlanta, Georgia. (Foto: Airbnb)
'Det her er nok en af de mest unikke oplevelser, som min hustru og jeg nogensinde har haft,' skriver Matthew i sin anmeldelse af træhytten i Atlanta, Georgia. (Foto: Airbnb)
 

Når man skimmer billederne af denne Airbnb-mulighed igennem, forstår man hurtigt, hvorfor den er populær – det bliver næppe meget mere idyllisk.

– Det her er nok en af de mest unikke oplevelser, som min hustru og jeg nogensinde har haft. Træhytten i sig selv er fantastisk, men det er den varme modtagelse, som Peter og Katie byder på, virkelig også, skriver Matthew, som boede i hytten i november sidste år.

Og han er bare en af mange, der kun har rosende ord om denne bolig i de amerikanske trætoppe.

2. The Seashell House i Casa Caracol i Mexico.

Arkitekturen er det mest fascinerende ved denne bolig, som ligner en konkylie. Men udover det får lejere også privat pool, et lille køkken, gratis WiFi og hjælp til oplevelser i området.

TV: Opfindelsen der kan redde dit liv i et flystyrt

3. Endnu en hytte i trætoppene

Denne hytte er at finde i de smukke omgivelser i Toscana i Italien. Her får lejeren – udover en unik boligsituation – adgang til køkkenhave, tennisbane og pool.

4. Hobbit-agtig hytte

Det ligner lidt noget fra et disney-eventyr eller Ringenes Herre, og måske er det årsagen til populartiten. Cob Cottage i Canada snupper listen 4. plads.

5. Hus i træerne

Her kan man næsten ikke tale om hytte længere - denne populære bolig i trætoppene i Alessandria i Italien minder mere om et danske kolonihavehus end en træhytte.

6. Svampe-hus i Californien

7. Pirat-inspireret grotte i Californien

8. Klassisk Bali-hytte på Bali

Mand glemmer hustru på tankstation - opdager det først efter 100 kilometer

9. Mini loftslejlighed i Lazio i Italien

10. Moderne hus midt i den californiske ørken

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvordan synes Mette Frederiksen selv, det går?