Annonce:
Annonce:

Her er den mest instagrammede destination i verden

Måske har du selv taget en selfie fra en af disse feriedestinationer?

Du har sikkert også lagt billeder fra ferien på de sociale medier, men har du taget billedet det samme sted som mange andre? (Foto: Alyssa & Collin)
Du har sikkert også lagt billeder fra ferien på de sociale medier, men har du taget billedet det samme sted som mange andre? (Foto: Alyssa & Collin)
Annonce:
Følg Ferie

Vi lever i en digital verden, hvor fødselsdagshilsner sendes på Facebook, træningsinspirationen findes på Pinterest, og morgenkaffen postes på Instagram.

Heller ikke vores ferierejserig går uden om en behandling på de sociale medier – det er nærmest som om, at ferien ikke rigtig har fundet sted, med mindre du har instagrammet fra destinationen.

Piloter tilstår: Fantaserer om at ramme bygninger

Den tendens har rejsesitet, Hoppa funderet over og efter en omfattende undersøgelse kan de nu afsløre ret så interessante sammenhænge mellem alverdens feriedestinationer og deres optræden på instagram.

Vi kan lige så godt afsløre det med det samme. Den mest instrammede destination i verden er New York, hvor der hver dag postes omkring 150.000 billeder fra.

Til gengæld er den mest 'liked' destination i verden en anden amerikansk destination nemlig Los Angeles.

Annonce:

London tager 1. pladsen for Instagram-favoritbilledet: Selfien. Allerflest rejsende gør brug af kameraets selfiefunktion og tager selvportrætter med Big Ben, Buckingham Palace og røde dobbeltdækkerbusser i baggrunden.

Madbillederne tages i østen

Mens de vestlige storbyer dominerer listen over de mest instagrammede destinationer i verden så ser topscorerne lidt anderledes ud, hvis man kigger på en ægte Instagram-favorit: Madbilledet.

Phuket, Thailand er nemlig det sted i verden, der postes flest mad-billeder fra, efterfulgt af andre asiatiske destinationer, som Shanghai, Beijing og Mumbai.

Brugt til bordel: Ved du, hvem din Airbnb-lejer er?

Det asiatiske køkken er altså det mest billedvenlige. Forårsruller, karryretter og ris gør sig ovenbart overraksende godt i det firkantede fotoformat.

Europas storbyer kan også være med

Hvad Europa ikke kan med madbilleder, kan vi tilgengæld med feriebilleder fortaget i kærlighedens navn.

Annonce:

Og ingen kan vel være overrasket over, at Paris topper listen over topdestinationerne for Instagram-billeder af par på ferie. Efter kærlighedens by ligger andre europæiske byer som Milano, Madrid, Venedig og Rom.

Ny forskning afslører: Sådan undgår du jetlag

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Politikerne taler og taler, mens sundhedsvæsenet er tæt på sammenbrud
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: