Annonce:
Annonce:

Her er svaret: Derfor er folk vilde med mile high club

Selvom flyvemaskiner er bakteriefyldte, klaustrofobiske og til tider også farlige, er de stadig et af de mest sexede steder at begå lagengymnastik på – vi løfterne dynerne for hvorfor

Annonce:
Følg Ferie

Mile high club. Du kender formentlig til den promiskuøse og bevingede klub, som mange flypassagerer efterhånden kan kalde sig medlem af. Men historien om, hvordan det hele startede, har du nok stadig til gode.

Derfor giver de højere luftlag os lyst til at slippe hæmningerne
Trang plads og høje luftlag – hvorfor er det, at en flyvetur gør nogle passagerer elskovshungrende og promiskuøse?

Delvist skyldes det de trange forhold ombord. De giver de ideelle forhold for at booste niveauerne af neuropeptid oxytocin, som er en kemisk forbindelse i hjernen. Det frigives, når folk putter, eller når mødre skaber et bånd til deres baby, fortæller professor i neuropsykologi, Daryl Cioffi til CN Traveler.

Cioffi refererer til studier, som har vist, at forhøjede niveauer af frygt også driver den seksuelle tiltrækning.

Annonce:

– Fly er perfekte. At være tæt på hinanden, og i en potentiel livstruende situation, tillader os at blive tætte med andre, fortæller professoren.

Vanvid i luften: Ustyrlig mand pissede på medpassager

Hvorfor ikke bare vælge bilen, bussen eller toget?
Men hvis man endelig skal vælge et fartøj at boltre sig i, kan det så ikke lige så godt være bilen, bussen eller toget? Ifølge doktor Margaret King, som er direktør for Center for Cultural Studies i Philadelphia, USA, spiller andre faktorer ind.

– Flyets vibrationer lægger op til intimitet, og vi bliver opfordret til at gå ud af vores komfortzone af det såkaldte 'journey motif' (rejsemotiv, red.), som overtager vores sind og nulstiller vores hjerne for dristig tænkning. Ligesom bilens bagsæde er synonymt med teenage-kæleri, så giver det lave kabineloft, sæderne og den delte atmosfære en naturlig intimitet, siger King. Hun fortsætter og nævner andre faktorer:

Annonce:

– Vores sanser er overstimulerede. Lugtesansen aktiveres, fordi vi er tvunget til at være så tætte sammen og tyngdekraften, som fremstilles under flyvningen – det reducerede kabinetryk med lav luftfugtighed – gør alkohol meget mere effektivt, fortæller professoren. 

Sådan startede mile high club
Den spæde start for mile high club kan dateres tilbage til 1916. Her fik den 21-årige pilot, Lawrence Burst Sperry, charmet sig ind på en kvinde, der tog flyvetimer hos ham i New York omkring halvandet år efter at han havde opfundet autopiloten. Parret styrtede dog ned i vandet ved Long Island, men blev reddet splitternøgne. Årsagen til munderingen? Sperry påstod, at hændelsen havde flået alt tøjet af dem.

Et århundrede senere har konceptet nået nye højder, hvor sex i ni kilometers højde er blevet et mål for mange. Faktisk så mange, at det har givet anledning til mange spørgeskemaer, hvoraf et af dem konstaterer, at hele 20 procent af amerikanske flypassagerer allerede kan prale af at have et 'medlemskort' til high mile club.

Her er den mest instagrammede destination i verden

Annonce:

Rejseselskab beder passagerer beherske deres lyster
Overvejer du nu, om din næste flyvetur skal involvere high mile-ritualet? Så kan det være, at du må beherske dig lidt. Det er nemlig forbudt på de fleste flyvninger. Det er dog ikke alle, der formår at holde sig på måtten. Singapore Airlines kunne tidligere tilbyde en førsteklasses suite med en rosenstrøet dobbeltseng til den nette sum af 120.000 kroner. Desværre udnyttede rejsende det vilde tilbud til fulde og rejseselskabet var derfor tvunget til at bede dem om, at fortrænge deres lyster. 

Der har endda været episoder ombord på fly, hvor passagerer i deres elskovsiver gentagne gange har ødelagt bleskiftebordene.  

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Det er reelt straffrit at sjofle almindelige menneskers hårdt tjente penge bort
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: